Zorghotel

Soms heeft u tijdelijk zorg met verblijf nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt u graag op vakantie, maar heeft u zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt bij Domus Magnus terecht. Een aantal van onze locaties beschikt over zorgappartementen, speciaal ingericht voor een tijdelijk verblijf. Welkom in ons zorghotel!

In onze zorghotels kunt u onder professionele begeleiding in alle rust herstellen én genieten. De gemeubileerde appartementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor veiligheid, zorg en comfort. Uw zorg en begeleiding leveren wij met ons eigen professionele team.

Herstellen voor u weer naar huis terugkeert

Een zorghotel fungeert vaak als brug tussen een ziekenhuisopname en de terugkeer naar uw eigen woning. U bent bijvoorbeeld geopereerd maar nog niet klaar om naar uw woning terug te keren. Soms moet de ziekenhuisopname ook mentaal een plek krijgen. Of u hebt een moeilijke periode achter de rug en moet weer even ‘opladen’. In dat soort situaties is een tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels een uitkomst. Wij nemen u alles uit handen, zodat u in alle rust en onder professionele begeleiding kunt herstellen. Omdat het merendeel van de bewoners permanent op onze locaties woont, komt u in een huiselijke omgeving terecht waar het prettig verblijven is.

Vakantie met zorg

Wilt u op vakantie maar heeft u zorg nodig? Ook dan biedt een tijdelijk verblijf in een van onze zorgvilla’s uitkomst. Hier voelt een tijdelijk verblijf namelijk écht als vakantie. U bent even weg uit de eigen omgeving, maar ontvangt daarbij wel de zorg die nodig is. En dat 24 uur per dag. Wij doen er alles aan om het onze logees naar hun zin te maken. We verzorgen onder meer alle maaltijden en organiseren dagelijks passende activiteiten. En dat allemaal op een unieke locatie, van de Amsterdamse gracht tot een landgoed in het groen, waardoor het vakantiegevoel versterkt wordt.

Tijdelijk mantelzorg overdragen?

Voor een ander zorgen houdt een mantelzorger langer vol als hij of zij er zelf ook even tussenuit kan om op te laden. Dan is het belangrijk dat de dierbare op een veilige plek verblijft waarbij professionele zorg vanzelfsprekend is. Wij nemen de zorg met alle liefde tijdelijk over van de mantelzorger. Daarbij staan persoonlijkheid en kleinschaligheid voorop. Zo zorgen wij ervoor dat de mantelzorger met een gerust hart op vakantie kan.

Tarieven zorghotel Domus Magnus

Het tarief voor een verblijf in het zorghotel is vanaf € 166*, – per dag. In dit tarief zijn de huur van het gemeubileerde appartement, de driedaagse maaltijden, linnengoed, de deelname aan de welzijnsactiviteiten en de huishouding inbegrepen. U kunt desgewenst gebruik maken van onze wasservice. De kosten bedragen voor één persoon €35,- en voor twee personen €50,- per week. Afhankelijk van uw zorgverzekering is het mogelijk dat een deel van uw verblijf vergoed wordt via een aanvullende verzekering. Informeert u hiernaar bij uw zorgverzekeraar. De zorg wordt geleverd vanuit de (tijdelijke) indicatie. De verblijfsduur gaat in overleg met de locatie en is voor minimaal 14 nachten.

*Voor bovenstaande geldt: prijswijzigingen voorbehouden.

Meer informatie over zorghotel?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van uw zorghotel naar keuze? Neem dan gerust contact met ons op of vraag - vrijblijvend - de zorghotelbrochure aan.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.