Zorghotel

Soms heeft u tijdelijk zorg met verblijf nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt u graag op vakantie, maar heeft u zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt bij Domus Magnus terecht. Een aantal van onze locaties beschikt over zorghotels (zorgappartementen), speciaal ingericht voor een tijdelijk verblijf.

In onze zorghotels kunt u onder professionele begeleiding in alle rust herstellen én genieten. De gemeubileerde appartementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor veiligheid, zorg en comfort. Uw zorg en begeleiding leveren wij met ons eigen professionele team.

Herstellen voor u weer naar huis terugkeert

Een zorghotel fungeert vaak als een herstellingsoord; een brug tussen een ziekenhuisopname en de terugkeer naar uw eigen woning. U bent bijvoorbeeld geopereerd maar nog niet klaar om naar uw woning terug te keren. Soms moet de ziekenhuisopname ook mentaal een plek krijgen. Of u hebt een moeilijke periode achter de rug en moet weer even ‘opladen’. In dat soort situaties is een tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels een uitkomst. Wij nemen u alles uit handen, zodat u in alle rust en onder professionele begeleiding kunt herstellen. Omdat het merendeel van de bewoners permanent op onze locaties woont, komt u in een huiselijke omgeving terecht waar het prettig verblijven is.

Vakantie met zorg

Wilt u op vakantie maar heeft u zorg nodig? Ook dan biedt een tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels uitkomst. Hier voelt een tijdelijk verblijf namelijk écht als vakantie. U bent even weg uit de eigen omgeving, maar ontvangt daarbij wel de zorg die nodig is. En dat 24 uur per dag. Wij doen er alles aan om het onze logees naar hun zin te maken. We verzorgen onder meer alle maaltijden en organiseren dagelijks passende activiteiten. En dat allemaal op een unieke locatie, van de Amsterdamse gracht tot een landgoed in het groen, waardoor het vakantiegevoel versterkt wordt.

Tijdelijk mantelzorg overdragen?

Voor een ander zorgen houdt een mantelzorger langer vol als hij of zij er zelf ook even tussenuit kan om op te laden. Dan is het belangrijk dat de dierbare op een veilige plek verblijft waarbij professionele zorg vanzelfsprekend is. Wij nemen de zorg met alle liefde tijdelijk over van de mantelzorger. Daarbij staan persoonlijkheid en kleinschaligheid voorop. Zo zorgen wij ervoor dat de mantelzorger met een gerust hart op vakantie kan.

Tarieven zorghotel Domus Magnus

Het tarief voor een verblijf in het zorghotel is vanaf € 199*, – per dag. In dit tarief zijn de huur van het gemeubileerde appartement, de driedaagse maaltijden, linnengoed, de deelname aan de welzijnsactiviteiten en de huishouding inbegrepen. U kunt desgewenst gebruik maken van onze was service. De kosten bedragen voor één persoon €35,- en voor twee personen €50,- per week. Afhankelijk van uw zorgverzekering is het mogelijk dat een deel van uw verblijf vergoed wordt via een aanvullende verzekering. Informeert u hiernaar bij uw zorgverzekeraar. De zorg wordt geleverd vanuit de (tijdelijke) indicatie. Het maximale verblijf is drie maanden, het komt geregeld voor dat iemand hierna als vaste bewoner blijft, omdat terug naar huis gaan helaas toch niet blijkt te lukken. Maar vooral omdat het wonen in deze huizen hen eigenlijk heel goed bevalt.

*Voor bovenstaande geldt: prijswijzigingen voorbehouden.

Zorghotel
Tijdelijk verblijf

Meer informatie over zorghotel?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van uw zorghotel naar keuze? Neem dan gerust contact met ons op via: 085-0813289 of vraag vrijblijvend een zorghotelbrochure aan.

Bekijk onze zorghotels:

Hilversum

Koetshuys Erica

Amsterdam

De Uylenburgh

Amsterdam

Het Hendrickszhuys

Warnsveld

Huis Welgelegen

Warnsveld

Huis ter Weegen

Baarn

Holland

Rotterdam

De Magistraat

Huizen

Slingerbosch

Hilversum

Benvenuta

Nijmegen

De Sterreschans

Utrecht

De Lindeborg

Gouda

Het Sint Jozefpaviljoen

Hilversum

Villa Walgaerde

Deventer

Villa Molenenk

Brummen

Landgoed Klein Engelenburg

Den Bosch

De Boschstede

Aldeboarn

Boarmsterhim State

Oegstgeest

Het Witte Huis

Zeist

Landgoed De Wulperhorst

Warmond

Mariënhaven

Den Haag

Residence Haganum

Oirschot

Landgoed Groot Bijstervelt

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.