Vrijwilligerswerk

Ben je op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk? Bekijk dan hieronder de actuele vacatures. Onze locaties zoeken met regelmaat vrijwilligers.

 

Ina en Marina zijn graag geziene gasten bij Slingerbosch

Ina van Gent & Marina Bernards

Vrijwilligers aan het woord

Onze vrijwilligers Ina van Gent & Marina Bernards zijn immers, geheel belangeloos en vanuit een warm hart, een belangrijke spil in het welzijn van de bewoners van Slingerbosch. Lees hier hun verhaal.

Lees verder
Koetshuys Erica bibliotheek

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij Domus Magnus?

Ter ondersteuning van het vaste zorgteam zoeken wij met enige regelmaat vrijwilligers die het leuk vinden om met ouderen om te gaan. Binnen Domus Magnus zijn er veel mogelijkheden voor vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan: ondersteunen bij activiteiten, wandelen met een bewoner, een spelletje doen, koffie en thee serveren, gezellig praatje maken, voorlezen en extra hulp bieden tijdens uitstapjes. Bekijk bij de actuele vacatures of er in uw regio vrijwilligers gevraagd worden. Ook vrijwilligerswerk doen?

Vrijwilligerswerk formulier

Bekijk hier onze actuele vacatures

Actuele vacatures

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering