Werken bij ons

Domus Magnus biedt sinds 2004 particuliere ouderenzorg op unieke locaties die bekend staan om hun prettige, warme sfeer. Die sfeer wordt voor een groot deel bepaald door de medewerkers!

Waarom werken bij Domus Magnus?

Bij Domus Magnus werk je in een hecht team waarin ieder zijn of haar eigen expertise heeft. Samen zorgen jullie ervoor dat het onze bewoners aan werkelijk niets ontbreekt. Omdat onze locaties kleinschalig van opzet zijn, bouw je snel een band op met de bewoners en je collega’s. Die unieke vertrouwensband zorgt ervoor dat wij liefdevolle zorg bieden waarbij het welbevinden van onze bewoners centraal staat.

Wij verwelkomen iedereen die nieuwsgierig is, goed kan samenwerken, gastvrij en open is en van elke dag een bijzondere dag wil maken.

Domus Magnus biedt een uitstekend salaris (conform CAO VVT) en alle ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing via de Domus Magnus Academy. Naast de arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO, bieden we onder andere een hogere reiskostenvergoeding.

Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk ons actuele vacature aanbod hier of stel een Vacature Alert in en mis geen enkele vacature!

Ervaringen van collega’s

Benieuwd hoe collega’s het werken bij Domus Magnus ervaren? Lees hier enkele persoonlijke verhalen.

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering