Domus Magnus Academy

Jouw ontwikkeling en ontplooiing vinden wij belangrijk! Want alleen met professionele, gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers kunnen wij de beste kwaliteit bieden. Speciaal hiervoor is de Domus Magnus Academy in het leven geroepen.

Leren en ontwikkelen

Jouw ontwikkeling en ontplooiing vinden we belangrijk! Want alleen met professionele, gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers kunnen wij de beste kwaliteit bieden.

Als medewerker van Domus Magnus leer je elke dag in de praktijk. Dat noemen we ‘praktijk gestuurd leren’. Daarnaast bieden we jou via de Domus Magnus Academy diverse mogelijkheden om jouw kennis te vergroten en nieuwe vaardigheden aan te leren. Dit doen wij op een voor jou zo prettig mogelijke manier. Op de locatie waar je werkzaam bent, in jouw regio of online.

De Domus Magnus Academy

Online & klassikaal

Wij bieden een breed pallet aan trainingen die online of klassikaal worden aangeboden. Sommige trainingen volg je onder werktijd. Andere trainingen kun je naar eigen inzicht volgen. Voor alle verplichte trainingen ontvang je na afronding een certificaat. Elke drie jaar volg je vakinhoudelijke trainingen zoals Medicatie toedienen, Vitale functies en Wondzorg.

De meest populaire trainingen op dit moment zijn:

  • Veilig aan het werk (verplicht)
  • Word 2010 basis (niet verplicht)
  • Coachend leidinggeven (niet verplicht)
  • Gewoon goed rekenen (niet verplicht)

Vakinhoudelijk trainingen voor het zorgpersoneel

Elke drie jaar worden al onze zorgmedewerkers geschoold en getoetst op ‘risicovolle’ handelingen. Deze scholing en zijn geheel kosteloos en je volgt de trainingen onder werktijd.

LearnLinq

Dit is het online leerplatform dat al onze medewerkers de mogelijkheid biedt om zichzelf op een laagdrempelige manier te ontwikkelen. Denk aan thema’s als Werkgeluk, Excel, Presenteren of Omgaan met agressie. Elke maand voegen wij nieuwe trainingen toe!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.