Werken bij

Plezier hebben, elke dag het verschil maken en warme en liefdevolle zorg geven. Dat is werken bij Domus Magnus. Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Actuele vacatures

Vind de baan die bij je past. Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Alle vacatures
8-16 uur / Verzorgende

Verzorgende IG – Deventer

Vind jij een veilige omgeving, gehoord worden en stabiliteit op jouw werk belangrijk? Ben jij een Verzorgende IG met affiniteit voor welzijn en wil jij graag jouw kennis en kunde delen binnen een gezellig en zelfsturend team? In Deventer zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG die ons team komt versterken!

12 uur / Gastheer/vrouw

(student) Gastvrouw/heer – Amsterdam

Een uniek plekje staat weer open! Ben jij vriendelijk, gastvrij en proactief? Heb je ervaring in de ouderenzorg en zorg je voor sfeer in huis? Heb je ervaring in de keuken? Kom dan werken als gastvrouw/heer op onze mooie locatie in Amsterdam.  Deze functie is ook geschikt voor studenten.    

16 uur / Activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider – Gouda

Zorg jij ervoor dat onze bewoners elke dag een fijne dag hebben? Ben jij geïnteresseerd in het (levens)verhaal van een ander en draai jij je hand niet om voor de organisatie van een muzikale activiteit, workshop of lunch? Heb je bovendien een flexibele agenda? Dan lees jij nu de juiste vacature!  Voor onze prachtig...

kok Het hendrickszhuys
Zo werken we bij Domus Magnus

Waarom Domus Magnus?

Wat maakt het werken bij Domus Magnus uniek? De prettige en warme sfeer op onze locaties. Die sfeer wordt voor een groot deel bepaald door de medewerkers!

Lees verder

"Leren en ontwikkelen in de praktijk"

Stage lopen en vrijwilligerswerk

Bij Domus Magnus krijg je de mogelijkheid om wat je leert direct toe te passen in de praktijk. Op een fijne werkplek in een hecht team waarin wij jou goed begeleiden en waarin jij kunt leren van jouw collega’s. Ook zoeken wij regelmatig vrijwilligers die het leuk vinden om met ouderen om te gaan. 

Lees verder

Bekijk onze video

Meer weten over werken bij Domus Magnus? Bekijk dan onze video waarin we je meer vertellen over onze organisatie!

Heb je een vraag?

Whatsapp ons!

Eerst een keer sfeerproeven?

Meld je aan voor een meeloopdag

Staat jouw vacature en niet tussen?

Vacature Alert instellen

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering