Werken bij

Plezier hebben, elke dag het verschil maken en warme en liefdevolle zorg geven. Dat is werken bij Domus Magnus. Vind hier snel de baan in de ouderenzorg die bij jou past!

Actuele vacatures

Vind de baan die bij je past. Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Alle vacatures
12- 14 uur / Huishouding & Keuken

Huismeester – Utrecht

Wij zijn op zoek naar een behulpzame, proactieve Huismeester voor 12 tot 14 uur per week voor onze nieuwe locatie de Lindeborg in Utrecht.

15-24 uur / Helpende

Helpende – Amsterdam

Ben jij een liefdevolle Helpende met passie voor de ouderenzorg? Kom dan werken op onze prachtige locatie de Uylenburgh in Amsterdam. 

25-36 uur / Stage & werken/leren

HR stagiair – Hilversum

Aanstaande HR-Assistant, jr. HR-Adviseur, Recruiter: opgelet! Wil jij een bijdrage leveren aan een goedlopend in-, door- en uitstroomproces van Domus Magnus? Voor ons leuke HR-team in het hartje van Hilversum zijn wij per februari 2021 op zoek naar een HR-stagiair(e) die ons team kan komen versterken. Ben jij een pr...

kok Het hendrickszhuys
Zo werken we bij Domus Magnus

Waarom Domus Magnus?

Domus Magnus biedt sinds 2004 particuliere ouderenzorg op unieke locaties die bekend staan om hun prettige, warme sfeer. Die sfeer wordt voor een groot deel bepaald door de medewerkers!

Lees verder
Collega's aan het woord

Chef-kok Dieter

“Hier maken we veel plezier en lol met elkaar en de bewoners. Maar evengoed geven we elkaar open en eerlijk feedback. Het mooiste aan dit vak is ervoor zorgen dat mensen zich gehoord voelen."

Lees verder
Collega's aan het woord

Coördinator Welzijn Sarah

“Ook al weet ik dat het wetenschappelijk bewezen is dat herkenbare muziek bepaalde delen in de hersenen activeert, om dit echt mee te maken kan ik bijna niet omschrijven in woorden. Het zorgde voor veel ontroering..."

Lees verder
Collega's aan het woord

Activiteitenbegeleidster Marjoleen

"Het blijft bijzonder om bewoners in opperste concentratie te zien werken maar het allermooist is wanneer ik de bewoners letterlijk en figuurlijk buiten de lijntjes kan laten kleuren. Dan gebeurt er vaak iets bijzonders en zie ik de persoon terug in het kunstwerk”.

Lees verder

"Leren en ontwikkelen in de praktijk"

Stage lopen en vrijwilligerswerk

Bij Domus Magnus krijg je de mogelijkheid om wat je leert direct toe te passen in de praktijk. Op een fijne werkplek in een hecht team waarin wij jou goed begeleiden en waarin jij kunt leren van jouw collega’s. Ook zoeken wij regelmatig vrijwilligers die het leuk vinden om met ouderen om te gaan. 

Lees verder

Heb je een vraag?

Whatsapp ons!

Eerst een keer sfeerproeven?

Meld je aan voor een meeloopdag

Staat jouw vacature en niet tussen?

Vacature Alert instellen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.