Reserveringsvoorwaarden zorghotel

Reserveringsvoorwaarden zorghotel Domus Magnus*

 • Na ontvangst van het door u ondertekende reserveringsformulier inclusief een kopie van het identiteitsbewijs, plannen wij de reservering. Hiervan ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Met ondertekening bevestigt u de formulieren volledig en naar waarheid te hebben ingevuld en op de hoogte te zijn van de inhoud van de voorwaarden en brochure.
 • Het ondertekende formulier geldt als verblijfsovereenkomst met de locatie van de Domus Magnus.
 • Een reservering verloopt via het reserveringsformulier en kan aangevraagd worden bij een verblijf vanaf minimaal 14 nachten**.
 • Een tijdelijk verblijf geeft geen garantie tot een permanent verblijf. Domus Magnus heeft de mogelijkheid omzetting naar een permanent verblijf te weigeren.

* Om onze bewoners en medewerkers maximaal te beschermen tegen het coronavirus, hanteren wij aangescherpte maatregelen. Zo vragen wij onder meer aan onze zorghotelgasten om preventief een coronatest te ondergaan. Belt u ons gerust om meer informatie in te winnen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via 085-0813289.
** De minimale verblijfsduur van individuele locaties kan afwijken. Belt u ons gerust voor meer locatie-specifieke informatie omtrent de beschikbaarheid en mogelijke verblijfsduur.

Annuleringsvoorwaarden zorghotel Domus Magnus

 • De annulering van de reservering dient schriftelijk bekend gemaakt te worden aan de locatie van Domus Magnus. Niet verschijnen op de afgesproken dag/tijd wordt gezien als annulering.
 • Indien de annulering van de reservering tot 14 dagen vóór uw geplande dag van aankomst is ontvangen, zijn de annuleringskosten 3 dagen/nachten.
 • Indien de reservering tussen de 13e dag en de dag van uw geplande aankomst wordt geannuleerd, zijn de annuleringskosten 5 dagen/nachten.
 • Uiterlijk 24 uur voor de opnamedatum, dient u Domus Magnus telefonisch of schriftelijk op de hoogte te stellen van veranderingen in uw opnamedatum, vanwege medische redenen, met een maximum van 2 dagen. Doet u dit niet tijdig, dan wordt de opnamedag in rekening gebracht.

Betalingsvoorwaarden zorghotel Domus Magnus

 • De kosten van verblijf staan vermeld in de brochure en wordt zo mogelijk bekend gemaakt in uw reserveringsbevestiging. De gast is onder alle omstandigheden verantwoordelijk voor de betaling van alle kosten inzake verblijf en overige posten. Vergoeding van uw verzekering worden zo mogelijk vooraf verrekend.
 • De betaling van kosten dient te gebeuren aan Domus Magnus met een Nederlands wettig betaalmiddel, zonder enige inhouding.
 • Bij overschrijding van de betalingstermijn ontvangt de debiteur een herinneringsfactuur. Mocht de betaling ondanks de herinneringsfactuur uitblijven, dan is Domus Magnus gerechtigd een incassobureau in te schakelen. Alle kosten (rente plus incasso) voor invordering van de betaling zijn voor rekening van de debiteur.
 • Domus Magnus hanteert een dagtarief voor herstelgasten. Binnen het tarief zijn zonder onderscheid opgenomen de kosten van verblijf, services en de maaltijden. Drankjes, maaltijden etc. buiten het basisaanbod om worden apart in rekening gebracht.

U wordt op de dag van aankomst verwacht rond 11.00 of 13.30 uur. Op de dag van vertrek dient het appartement voor 11.00 uur te worden opgeleverd. Desgewenst kunt u nog wel gebruik maken van de lunch. Uiteraard zijn aankomst- en vertrektijden in overleg bespreekbaar.

Bij oplevering na bovengenoemde tijd, in overleg met de locatie, wordt de gehele dag in rekening gebracht. U heeft recht op alle maaltijden en het volledig gebruik van uw kamer tot ’s avonds acht uur op de dag van vertrek.

Vanaf de aankomst op de opnamedag op de locatie van Domus Magnus geldt dat, indien u besluit binnen de reserveringsperiode te vertrekken, de kamerhuur vanaf de dag van vertrek voor de resterende reserveringsperiode aan u in rekening wordt gebracht tot een maximale periode van 7 dagen.

Tijdelijk verblijf

Kunnen wij u nog ergens mee helpen?

Heeft u een vraag over de beschikbaarheid van onze zorghotels? Dan raden wij u aan om ons te bellen via 085-0645910. Bent u zich aan het oriënteren? Vraagt u dan gerust de zorghotel brochure aan.

Aanvragen zorghotelbrochure

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.