Vakantie in eigen land met 24-uurs zorg en service

Wilt u samen met uw partner of vriend(in) op vakantie én heeft u zorg nodig? Of gaat uw mantelzorger op vakantie en is er niemand die de zorg kan overnemen? Tijdelijk verblijf in één van onze luxe zorghotels biedt uitkomst!

 

Verblijf in één van de Domus Valuas zorghotels

Wat houdt het in?

Het voelt écht als vakantie in eigen land. Aan service ontbreekt het niet en ook de benodigde zorg is 24 uur per dag aanwezig. Alles wordt eraan gedaan om u het naar uw zin te maken. Waarbij u kunt rekenen op: driemaal per dag verse maaltijden, samengesteld door een aanwezige (chef)kok en een dagelijks aan uw wensen aangepast activiteitenprogramma.

Waar kan ik terecht?

Domus Valuas beschikt over meerdere zorghotels verspreid over heel Nederland. Geniet bijvoorbeeld van de Friese Weilanden in Aldeboarn, Brabantse gezelligheid in Oirschot of de allure van de Amsterdamse grachten. Kiest u voor stad, strand en cultuur opsnuiven? Dan adviseren wij u Den Haag. Ook de prachtige bossen en nabijheid van de Utrechtse Heuvelrug in Zeist is mogelijk. Heeft u geen voorkeur wat betreft een locatie, ervaar dan één van onze nieuwste zorghotels in Warmond of Zwolle.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels is maatwerk en verschilt per locatie en kamertype. U zult in bijna alle gevallen een deel zelf moeten betalen. Neemt u contact met ons op voor het maken van een berekening. Belt u met onze adviseur via +31(0)85-1305767 of mail naar info@valuaszorghotels.nl

Geniet en rust, samen of alleen, op de mooiste locaties in Nederland.

Fijne zomer!

 

         

Meer informatie over zorghotel?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van uw zorghotel naar keuze? Neem dan gerust contact met ons op via: 085-0813289 of vraag vrijblijvend een zorghotelbrochure aan.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.