Services

Kiezen voor Domus Magnus is kiezen voor het beste. Want comfort en kwaliteit zijn bij ons de norm. Dat uit zich in een uitgebreid servicepakket voor al onze bewoners. In dit artikel gaan wij dieper in op de diverse services die wij verlenen.

Maaltijdservice

Alle woonzorglocaties van Domus Magnus beschikken over een eigen keuken. Dit is het domein van de (chef-) kok van de zorgvilla. Driemaal per dag verzorgt hij of zij samen met het keukenteam verse maaltijden; het ontbijt, de lunch en het diner. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen van de bewoners. De maaltijden worden gezamenlijk genuttigd in het restaurant van de locatie of in alle privacy op het eigen appartement.

Naast de vaste maaltijden verzorgt de locatie dagelijks nog minimaal drie eetmomenten voor haar bewoners. Denk aan een koffiemoment, een kop thee met wat lekkers of een aperitief in de middag. Fruit, koffie, thee en gekoelde drankjes zijn de hele dag door verkrijgbaar.

Wasservice

Het wassen, drogen en strijken van uw kleding en beddengoed gebeurt op de locatie.

Schoonmaakservice

Uw appartement wordt op regelmatige basis schoongemaakt door eigen personeel.

Persoonlijke begeleider

Er gaat niets boven een vertrouwd gezicht. Daarom krijgt iedere bewoner een persoonlijke begeleider toegewezen. Deze noemen we de Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV’er). De EVV’er is het vaste aanspreekpunt voor u en uw familie. Samen met u, uw familie en andere behandelaars (bijvoorbeeld artsen, fysiotherapeuten of psychologen) wordt er een persoonlijk zorgplan voor u opgesteld. De EVV’er regelt vervolgens alle zorg en diensten.

24-uurszorg

Ons verzorgend personeel is 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig en beschikbaar. Middels een persoonlijk alarmeringssysteem kunt u de zorg te allen tijde oproepen.

Activiteiten

Bij ons is plezierig en aangenaam leven het streven. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod van recreatieve en sociaal-culturele activiteiten aan.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over wonen en welzijn bij Domus Magnus? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.