Referenties

Hoe ervaren bewoners en hun familieleden het wonen bij Domus Magnus? Op deze pagina leest u enkele ervaringsverhalen.

Mevrouw van Steen

"Toen ik 89 was bedacht ik me dat het zelfstandig wonen niet altijd door kon gaan. Zou het nog verantwoord zijn om op mijn 90ste alleen te wonen? Ik besloot om me te gaan oriënteren."

Dochter van bewoonster

Wanneer je merkt dat je moeder met dementie niet meer veilig thuis kan wonen en je zelf het gevoel hebt steeds tekort te schieten, start de zoektocht naar een geschikte woonplek met zorg. Een gesprek met een dochter wiens moeder sinds kort op woonzorglocatie Hildebrand verblijft.

Echtpaar Neill-Meijer

Een verhuizing stond bij meneer en mevrouw Neill-Meijer helemaal niet op de planning. Toen het echtpaar uit pure belangstelling een open dag bezocht, namen zij een spontaan besluit: hier gaan wij wonen! Inmiddels hebben zij, samen met hun muziekinstrumenten en hobbygereedschappen, hun intrek genomen in De Sterreschans.

Meneer Wishaupt

Meneer Wishaupt is 82 jaar en woont sinds acht maanden in De Sterreschans. Hij verhuisde van Maastricht naar Nijmegen omdat de sfeer bij De Sterreschans hem direct een goed gevoel gaf.

Mevrouw Meerloo

Mevrouw Meerloo woont sinds een half jaar bij woonzorglocatie Hildebrand in Haarlem. Hiervoor woonde mevrouw zo’n tien jaar zelfstandig in een appartement in Eindhoven. Haar kinderen, 1 zoon en 2 dochters, verblijven echter in het westen van het land en haalden hun moeder naar Haarlem, waar ze haar makkelijker kunnen bezoeken.

Mevrouw De Looff

Mevrouw De Looff uit Brummen woonde tijdelijk 3 maanden op Landgoed Klein Engelenburg en heeft sindsdien een warme band met het landgoed en haar bewoners en medewerkers. “Ik schuif nog drie maal per week aan voor de maaltijd. Ik voel me hier altijd welkom.”

De heer Oldenburg

Het echtpaar Oldenburg woont sinds een jaar in het landhuis van Klein Engelenburg. Het appartement dat ze bewonen ademt liefde voor geschiedenis en literatuur.

Mevrouw De Jong

Mevrouw De Jong (87) is een gepensioneerd logopediste, moeder van vijf kinderen en oma van een dozijn kleinkinderen. Mevrouw De Jong woont op het moment van interviewen vier maanden bij woonzorglocatie De Sterreschans in Nijmegen en is met name erg te spreken over het personeel.

Mevrouw Timmer

De man van mevrouw Timmer was zorgbehoevend en om die reden had het echtpaar zich ingeschreven bij Het Sint Jozefpaviljoen. Helaas overleed meneer nog voor de verhuizing. Op advies van haar dochter besloot mevrouw Timmer toch naar Het Sint Jozefpaviljoen te verhuizen.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.