Hilversum

Villa Walgaerde

  • Kleinschalig wonen met zorg in Hilversum
  • 15 appartementen met privé badkamer
  • Heerlijke Engelse tuin
  • 24-uurszorg garantie
  • Vanaf €3500,- per maand

Villa Walgaerde in Hilversum. Oprijlaan en vooraanzicht.

Kleinschalig wonen met zorg in Hilversum

Midden in een groene villawijk in Hilversum ligt woonzorglocatie Villa Walgaerde. Deze fraaie zorgvilla in Engelse landhuisstijl biedt 15 appartementen aan ouderen die op kleinschalige, veilige en vertrouwde wijze willen wonen met de garantie van 24-uurszorg.

Ligging

Villa Walgaerde ligt in de wijk Trompenberg. De villa is een gemeentelijk monument en werd in 2009 compleet gerenoveerd met behoud van de authentieke details. De villa is omringd met groen en grenst aan het Gooisch Natuurreservaat. Ook het gezellige centrum van Hilversum ligt op enkele minuten rijden. Villa Walgaerde is eenvoudig te bereiken met de auto en vrij parkeren voor de deur is mogelijk.

Indeling

Op de begane grond van het verzorgingshuis bevinden zich drie sfeervolle huiskamers, met een openhaard, openslaande deuren en een fraai balkenplafond. De aangrenzende leefkeuken biedt uitzicht op de 2000 m2 grote tuin. Het huis is qua duurzaamheid en energiezuinigheid volledig aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Villa Walgaerde beschikt over 15 appartementen variërend van 30 tot 50 m2. Alle appartementen hebben een woon- slaapkamer en een privé badkamer met douche en toilet. Sommige appartementen hebben originele details als inbouwkasten, glas-in-lood of een eigen buiten. Het luxe verzorgingshuis heeft verdiepingen die met een lift te bereiken zijn. Het pand is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Een sfeerimpressie van Villa Walgaerde

Benieuwd naar Villa Walgaerde? Bekijkt u gerust de foto's in deze gallery. U krijgt een goede indruk van de gemoedelijke sfeer binnen het pand.

Professionele ouderenzorg

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Bij Villa Walgaerde kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften en uitgevoerd door een hecht en betrokken zorgteam. Persoonlijke aandacht staat hierbij hoog in het vaandel. De geboden zorg loopt uiteen van lichte verzorging tot volledige verpleging. Villa Walgaerde biedt ruimte voor ouderen met zowel een zorgvraag op lichamelijk als op cognitief gebied.

Aangenaam leven

Voor en met de bewoners van Villa Walgaerde worden er dagelijks passende activiteiten georganiseerd zoals meezingen met een pianist, gezamenlijk een spel spelen of genieten van een ijsje op het zonnige terras. De week wordt altijd feestelijk afgesloten met een (klassiek) concert. Familie en vrienden zijn hierbij uiteraard van harte welkom. Daarnaast organiseren de activiteitenbegeleiders diverse uitstapjes en laten daarbij de persoonlijke wensen van de bewoners graag in vervulling gaan.

Wandel zelf door Villa Walgaerde middels de virtuele tour

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Villa Walgaerde hanteren wij een vanafprijs van €3500,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Waan je in de wereld van een bewoner met dementie.

Omdat de zorg centraal staat en dementie een belangrijk thema is, hebben we de afgelopen weken Domus Magnus medewerkers de mogelijkheid gegeven om te ervaren waar mensen met dementie mee te maken hebben. Door middel van een educatieve escaperoom 'De mobiele verwarring' die laat zien hoe je kunt omgaan met een persoon met een beschadigd brein.

Actueel

Aandacht voor eten met dementie

Bij Domus Magnus hebben we veel aandacht voor de manier waarop wij de tafels dekken en de maaltijden presenteren, porties zijn niet te groot en zo samengesteld dat onze bewoners gevarieerd en gezond eten. 

Actueel

Domus Magnus doneert hulpmiddelen

Voor Stichting On My Way UA hebben enkele Domus Magnus woonzorglocaties hulpmiddelen ingezameld. Afgelopen vrijdag zijn deze op transport gegaan richting Oekraïne.

Kunnen wij u helpen?

"Met alle plezier laat ik u de prachtige villa zien zodat u met eigen ogen de huiselijkheid kunt ervaren." - Marieke Gitzels, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.