Deventer

Villa Molenenk

 • Sfeervol wonen met zorg in Deventer
 • Modern pand op eigen landgoed
 • Rust, ruimte en privacy
 • 32 ruime appartementen
 • 24/7 toegang tot kundige zorg
 • Vanaf €3250,- per maand

Interieur Villa Molenenk in Deventer

Ouderenzorg op maat in Deventer

Op een lommerrijke plek in Deventer staat sinds september 2017 woonzorglocatie Villa Molenenk. De uitstraling van het pand en het omliggende landgoed maken deze zorgvilla een unieke plek om te wonen met zorg. Maar misschien nog wel belangrijker is de warme en huiselijke sfeer die binnen heerst.

Ligging

Villa Molenenk ligt op een eigen landgoed van 1,5 hectare en grenst aan het monumentale stadspark Het Nieuwe Plantsoen. Het mooie, historische Deventer ligt op een paar minuten rijden. Schilderachtige plaatsen als Wijhe, Olst en Zutphen zijn vanuit de zorgvilla eenvoudig te bereiken.

Het prachtige verzorgingshuis staat op een glooiing en heeft een klassieke uitstraling. Binnen is het huiselijk en gezellig. De centrale hal, huiskamer met openhaard en moderne meubels geven de zorgwoning een warme en frisse uitstraling. Vanuit de open keuken worden dagelijks verse maaltijden geserveerd die genuttigd kunnen worden in het ruime restaurant. Genieten van een kop koffie of thee kan in de tweede huiskamer. Ook de bibliotheek nodigt uit tot ontspannen. De brede gangen geven een gevoel van ruimte en komen de mobiliteit ten goede. Vanuit alle gezamenlijke ruimtes is er uitzicht op de prachtige tuin met terrassen en buitenzitjes.

Indeling

In dit luxe verzorgingshuis bij Deventer bevinden zich 32 ruime zorgappartementen met een oppervlakte tussen de 30 en 65 m2. Ieder appartement heeft een uniek uitzicht op het omliggende landgoed. Een aantal appartementen beschikt over een Frans balkon, dakterras of directe toegang tot de tuin. De tweekamerappartementen in Villa Molenenk zijn uitermate geschikt voor echtparen. Alle zorgappartementen hebben een ruime woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Bij Villa Molenenk is tevens een beauty- en kapsalon, hometrainer en infraroodcabine aanwezig.

Een sfeerimpressie van Villa Molenenk

Benieuwd naar woonzorglocatie Villa Molenenk? Bekijkt u gerust de foto's in deze gallery. U krijgt een goede indruk van het pand, de gemeenschappelijke ruimten en de heerlijke tuin.

Professionele ouderenzorg in Deventer

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Bij Villa Molenenk kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. De zorg wordt uitgevoerd door een eigen team en is 24 uur per dag oproepbaar.

Elke dag genieten van activiteiten

Dat onze bewoners zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven voeren vinden wij belangrijk. Daarom is er alle tijd en ruimte om uw dierbaren te ontvangen. Wij zorgen tevens voor een zinvolle dagbesteding door een ruim activiteitenaanbod aan te bieden zoals bewegen op muziek, yoga, lezingen, filmmiddagen en bloemschikken. Bij Villa Molenenk wordt veel aandacht besteedt aan muziek. Zo is er wekelijks een concert waarbij vrienden en familie graag aanschuiven.

Wandel zelf door Villa Molenenk middels de onderstaande virtuele tour

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Villa Molenenk hanteren wij een vanafprijs van €3250,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten
Vila Molenenk

De locatiemanager van Villa Molenenk

Sinds 1 maart 2022 is Nienke Schut locatiemanager van Villa Molenenk. “De functie van locatiemanager bij Villa Molenenk is een mooie stap in mijn carrière. Een unieke en sfeervolle woonzorglocatie waar bewoners op een veilige plek wonen die voelt als thuis. Daarbij is het gezamenlijke doel om professionele en kwalitatief goede zorg en ondersteuning te bieden. Als locatiemanager ben ik graag in verbinding en dicht bij de bewoners, familieleden en het team. Ik vind het belangrijk gezamenlijk aan onze doelstellingen te werken.”

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Waan je in de wereld van een bewoner met dementie.

Omdat de zorg centraal staat en dementie een belangrijk thema is, hebben we de afgelopen weken Domus Magnus medewerkers de mogelijkheid gegeven om te ervaren waar mensen met dementie mee te maken hebben. Door middel van een educatieve escaperoom 'De mobiele verwarring' die laat zien hoe je kunt omgaan met een persoon met een beschadigd brein.

Actueel

Aandacht voor eten met dementie

Bij Domus Magnus hebben we veel aandacht voor de manier waarop wij de tafels dekken en de maaltijden presenteren, porties zijn niet te groot en zo samengesteld dat onze bewoners gevarieerd en gezond eten. 

Actueel

Domus Magnus doneert hulpmiddelen

Voor Stichting On My Way UA hebben enkele Domus Magnus woonzorglocaties hulpmiddelen ingezameld. Afgelopen vrijdag zijn deze op transport gegaan richting Oekraïne.

Kunnen wij u helpen?

"Nieuwsgierig naar dit moderne en sfeervolle pand? Ik geef u graag een rondleiding." - Dorien Kuska, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.