Huizen

Slingerbosch

  • Ouderenzorg op niveau in Huizen
  • Zorgvilla met heerlijke ruime tuin
  • 22 appartementen
  • Zeer geschikt voor echtparen
  • Uitgebreid activiteitenaanbod

Woonzorglocatie Slingerbosch in Huizen

Kleinschalige persoonlijke ouderenzorg in Huizen

In de lommerrijke wijk Crailo in Huizen ligt de villa Slingerbosch. Op nog geen twintig minuten rijden van Amsterdam staat deze prachtige woonzorglocatie waar uw persoonlijke welzijn voorop staat.

Ligging

Crailo is een prachtige villawijk aan de rand van Huizen. Door de ligging vlakbij snelweg A1 is de villa uitstekend bereikbaar. Bij de zorgvilla is voldoende eigen parkeergelegenheid. In de omgeving liggen de fraaie Gooische plaatsen Blaricum en Laren, het prachtige Crailose bos, de heide en populaire eetgelegenheden als De Tafelberg en De Goede Gooier.

Indeling

Een slingerende oprit door het groen leidt naar zorgresidentie Slingerbosch. Een prachtig pand, dat met zijn klassieke witte muren en leistenen kap de sfeer ademt van een Engels landhuis. Slingerbosch werd in 1939 gebouwd naar een ontwerp van de architect Anthonie Pieter Smits (1881 – 1957).

In Slingerbosch heeft Domus Magnus 22 ruime appartementen gebouwd die variëren in grootte van 30 tot 65 m2. Elk appartement bestaat uit een woonkamer met slaapgedeelte en een luxe badkamer. Het hele gebouw is volledig afgestemd op de behoeften van ouderen. Ook beschikken alle appartementen over een persoonlijk alarmsysteem waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen. Naast de privé-vertrekken heeft Slingerbosch een riante woonkamer met open haard en vleugel, de herenkamer met authentieke bar en een halfopen leefkeuken. Vanuit de lounge, keuken en woonkamer loopt u zo naar het terras en de aanpalende tuin van ruim 1 hectare.

Een sfeerimpressie van Slingerbosch

Benieuwd naar woonzorglocatie Slingerbosch? Bekijkt u gerust de foto's in deze gallery. U krijgt een goede indruk van het pand, de gemeenschappelijke ruimten en de heerlijke tuin.

Ouderenzorg afgestemd op uw behoeften

Bij Slingerbosch kunt u rekenen op professionele ouderenzorg. Samen met u en uw dierbaren wordt er een persoonlijk zorgarrangement opgesteld. De geboden zorg kan uiteenlopen van lichte verzorging tot volledige verpleging. Bij Slingerbosch kunt u terecht met zowel een lichamelijke als een cognitieve zorgvraag. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig.

Aangenaam en rustig leven

Naast 24-uurs zorg biedt Slingerbosch een uitgebreid activiteitenaanbod. Dagelijks vinden er groepsactiviteiten plaats. Daarnaast organiseren de activiteitenbegeleiders uitstapjes en laten we de persoonlijke wensen van onze bewoners graag in vervulling gaan. Ook de gezelligheid van een huisdier is van harte welkom. Bij Slingerbosch wordt met veel passie vers gekookt door een kok. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de persoonlijke wensen van de bewoners.

Wandelt u zelf door Slingerbosch middels de virtuele tour.

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Slingerbosch hanteren wij een vanafprijs van €3500,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten
Locatiemanager Gerjanneke Grijpma

De locatiemanager van Slingerbosch

De drijvende kracht achter de sfeervolle villa Slingerbosch is locatiemanager Gerjanneke Grijpma. Gerjanneke heeft haar sporen in verschillende gebieden van de ouderenzorg verdiend. Van Verpleegkundige-A is zij opgeklommen tot de studie Verpleegkunde op HBO niveau, om vervolgens een aanvullende studie maatschappelijk werk te volgen. Zij is dus op alle lagen die men tegenkomt in de zorg gekwalificeerd en heeft als zodanig ook ruime werkervaring opgedaan. Tijdens haar laatste studie heeft zij zich bovendien nog georiënteerd in de richting van het management. Hierdoor beschikt zij over alle kwaliteiten die je nodig hebt om als locatiemanager bij Domus Magnus te functioneren. Zij kan zich door haar brede ervaring goed inleven in zowel de doelgroep als in het personeel. Af te lezen aan het succes van de afgelopen jaren is Gerjanneke in staat om een sterk team samen te stellen en een goede sfeer te scheppen. Een sterk team betekent voor Gerjanneke: “Samen met familie en personeel, gelijkwaardig op alle niveaus om de bewoners heen staan zodat zij die persoonlijke zorg en aandacht krijgen die zij verdienen. Villa Slingerbosch staat daardoor voor kwaliteit en een plek om je thuis te voelen.”

Kunnen wij u helpen?

"Bent u op zoek naar een woning met zorg en nieuwsgierig naar Slingerbosch? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen, zodat ik u een keer mag rondleiden." - Marieke Gitzels, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.