Gouda

Het Sint Jozefpaviljoen

  • Uniek wonen met zorg in monumentaal pand in Gouda
  • Uitstekend geschikt voor echtparen
  • Gevarieerd activiteitenaanbod
  • 24-uurszorg garantie

Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda - Luxe verzorgingshuis

Authentiek wonen met zorg in Gouda

In het voormalig weeshuis en rooms-katholiek ziekenhuis van Gouda is sinds december 2019 woonzorglocatie Het Sint Jozefpaviljoen gevestigd. Op deze uniek plek kunt u in alle rust en ruimte wonen met zorg.

Het Sint Jozefpaviljoen. Lange gang bij centrale woonruimten.
Vooraanzicht Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda - Luxe verzorgingshuis
Entree van Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda

Het Sint Jozefpaviljoen

Graaf Florisweg 77
2805 AH Gouda
T: 085-0645910
info@domusmagnus.com

Een brochure aanvragen Een rondleiding aanvragen

Ligging

Het Sint Jozefpaviljoen is gevestigd in het hoofdgebouw van de Sint Jozeflocatie, het voormalig weeshuis en rooms-katholiek ziekenhuis. Op tien minuten wandelen bevindt zich het centrum van Gouda met talloze winkels, restaurants en musea. Verzorgingshuis Het Sint Jozefpaviljoen ligt voor de wijk Goudshof. Deze nieuwe buurt krijgt veel groenplekken en een waterrijke singel. De zorgvilla zelf beschikt over een ruime, besloten binnentuin met daarin onder meer een moestuin en wandelpaden.

Indeling

Het luxe verzorgingshuis is zeer ruim van opzet. De brede gangen geven een ruimtelijk gevoel en komen de mobiliteit ten goede. De mooie entree leidt naar het hart van de woonzorglocatie; de open keuken met aansluitend diverse gemeenschappelijke ruimten om te ontspannen, dineren of deel te nemen aan activiteiten. Hier bevinden zich diverse fijne plekken die uitnodigen tot het lezen van een boek, het nuttigen van een kop koffie of het bijpraten met uw dierbaren.

Het Sint Jozefpaviljoen herbergt 34 ruime zorgappartementen, verspreid over drie woonlagen. Het grootste appartement meet ruim 100 m2. Een aantal zorgappartementen beschikt over een eigen buitenruimte. De appartementen zijn gemakkelijk per trap of lift te bereiken. Elk appartement bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer (of slaapgedeelte), een kitchenette en een luxe badkamer met douche en toilet. Door het hele gebouw is rekening gehouden met het welbevinden van de bewoners. Zo is in iedere badkamer een infrarode warmteplaat ingebouwd. Voordeel daarvan is dat bewoners aangenaam warm blijven na het douchen. De wastafels zijn voorzien van handgrepen.

Een sfeerimpressie van Het Sint Jozefpaviljoen

Benieuwd naar Het Sint Jozefpaviljoen? Bekijkt u gerust de foto's in deze gallery. U krijgt een goede indruk van de sfeer van het pand.

Bewoners aan het woord

"Hier krijg je alles aangereikt en hoef je geen boodschappen meer te doen, niet zelf te koken en schoon te maken. Dat is prettig”

De man van mevrouw Timmer was zorgbehoevend en om die reden had het echtpaar zich ingeschreven bij Het Sint Jozefpaviljoen. Helaas overleed meneer nog voor de verhuizing. Op advies van haar dochter besloot mevrouw Timmer toch naar Het Sint Jozefpaviljoen te verhuizen.

Lees verder
Bewoners aan het woord

"Het was prettig hier rond te lopen en met de mensen te praten. Iedereen was zo vriendelijk. Ik wist toen dat het goed zat.”

Meneer van Scherpenzeel was een van de eerste bewoners van Het Sint Jozefpaviljoen.

Lees verder

Professionele ouderenzorg in Gouda

Bij Het Sint Jozefpaviljoen kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. Als de zorgvraag verandert of de zorgindicatie wijzigt, groeit de geboden zorg met u mee.

Aangenaam leven en genieten van activiteiten

Dat onze bewoners zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven voeren vinden wij belangrijk. Daarom is er alle tijd en ruimte om uw dierbaren te ontvangen. Wij zorgen tevens voor een zinvolle dagbesteding door een ruim activiteitenaanbod aan te bieden zoals bewegen op muziek, yoga, lezingen, filmmiddagen en bloemschikken. Bij verzorgingshuis Het Sint Jozefpaviljoen wordt veel aandacht besteedt aan muziek. Zo is er wekelijks een concert waarbij vrienden en familie graag aanschuiven.

Innovaties

De zorgvilla in Gouda kent een rijke historische waarde, maar er is zeker ruimte voor moderne, hedendaagse functionaliteiten. Bij de bouw werden verschillende innovatieve technologieën toegepast op het gebied van ouderen- en dementiezorg. Alle appartementen hebben een badkamer met ingebouwde infraroodpanelen, die zorgen voor aangename warmte na het douchen. Er is ook een speciaal energiezuinig, biodynamisch lichtplan gemaakt waarmee daglicht en schemering worden nagebootst. Daarnaast beschikt ieder appartement over een hospitality tv. Iedere week wordt er een live (veelal klassiek) concert georganiseerd. Het kan echter voorkomen dat een bewoner zich niet goed genoeg voelt om dit bij te wonen, maar het concert niet wil missen. Door de aanwezigheid van hospitality tv, is het mogelijk om de live beelden van het concert in het appartement te bekijken.

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Het Sint Jozefpaviljoen woont u vanaf €3750,- per maand.

Meer weten over de kosten
Locatiemanager Marielle van Bork

Locatiemanager

Marielle van Bork- van Dijk is de locatiemanager van Het Sint Jozefpaviljoen. Marielle is sinds 1982 verpleegkundige en heeft daarnaast verschillende managementopleidingen gedaan. Ook is zij MBA afgestudeerd. Binnen Domus Magnus heeft ze sinds 2013 diverse functies bekleed. Zo was ze eerder locatiemanager van De Uylenburgh en De Magistraat. Marielle woont met haar man op een zeilend schip in een haven in Rotterdam. "Ik ben super gemotiveerd om van Het Sint Jozefpaviljoen een prachtige plek te maken voor onze bewoners."

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Bewoners van de Boschstede op bezoek bij de boer

Roomboter van de boer Het gebied bestaat uit vennen en rivierduinen en is geologisch gezien nog zeer jong. Aan de rand van de Hatertse Vennen vind je kaasboerderij De Diervoort. Hier nemen we de bewoners mee naartoe voor een rondleiding over het terrein. Het begon al goed met koffie en peperkoek met eigen roomboter van de […]

Actueel

Huiselijke gezelligheid in Benvenuta

Gezellige keuken Eén van de plaatsen waar de bewoners graag zijn is de keuken, waar chef-kok Jana de lekkerste gerechten maakt, rekening houdend met wat de mensen lekker vinden. Jana maakt alles vers en zoveel mogelijk biologisch en diervriendelijk. Maar het is vooral haar betrokkenheid en liefde voor de bewoners die maakt dat het in […]

Actueel

Bewoners van De Lindeborg maken uitstapje over de Vecht

De bewoners van De Lindeborg hebben tijdens een van de laatste mooie zomerse dagen een uitstapje met elkaar gemaakt. Ze maakten namelijk een prachtige boottocht over de Vecht, met de fluisterboot genaamd de 'Water Melody'.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.