Hilversum

Koetshuys Erica

  • Villa voor ouderenzorg in centrum Hilversum
  • 19 ruime appartementen
  • Wonen met 24-uurszorg
  • Zonnige tuin met terrassen
  • Gevarieerd activiteitenaanbod

Koetshuys Erica tuin

Kleinschalig wonen met zorg in Hilversum

Koetshuys Erica is een kleinschalige zorgvilla vlak naast het centrum van Hilversum. Het gemeentelijk monument uit 1889 herbergt 19 knusse appartementen en met smaak ingerichte gemeenschappelijke ruimten. De rustige en gemoedelijke sfeer maken Koetshuys Erica een bijzonder fijne plek waar ouderen kunnen wonen met zorg .

Ligging

De woonzorglocatie met beschermd stadsgezicht is gelegen in de rustige villawijk Boomberg nabij het centrum van Hilversum. De winkels en het station bevinden zich op loopafstand. Ondanks deze centrale ligging ervaart men in het monumentale pand en de rondom gelegen tuin een serene rust en huiselijke sfeer.

Indeling

Vanuit de lichte woonkamer met open haard en vleugel, kijk je door de schuifdeuren naar de naastgelegen ruimtes. In de aangrenzende herenkamer staat een gezellige leestafel en het aquarium, waar men in alle rust kan genieten van een kop koffie of thee. De open leefkeuken met zitgelegenheid geeft uitzicht op de historische binnentuin, die door de openslaande deuren te bereiken is.

Dit verzorgingshuis in Hilversum is splitlevel opgebouwd. Hierdoor zijn er geen lange trappen, maar steeds slechts een aantal treden naar de volgende verdieping. Uiteraard is elk appartement ook goed bereikbaar met de lift. De 19 woonzorgappartementen hebben een oppervlakte tussen de 30 en 45 m2. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Een aantal appartementen beschikt daarbij over een Frans balkon of een dakterras. Het pand is uiteraard volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Een sfeerimpressie van Koetshuys Erica

Deze gallery geeft u een beeld van Koetshuys Erica. Bekijkt u gerust de foto's van het interieur en exterieur van deze woonzorglocatie.

Particuliere ouderenzorg in Hilversum

Koetshuys Erica biedt kundige ouderenzorg, uitgevoerd door eigen personeel. Veiligheid en geborgenheid staan hier hoog in het vaandel. De geboden ouderenzorg loopt uiteen van verzorging tot intensieve verpleging en behandeling. Er is te allen tijde een zorgmedewerker aanwezig op de locatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Uitgebreid en passend activiteitenprogramma

Naast de zorg bieden de welzijnsmedewerkers ook een uitgebreid activiteitenaanbod. Er worden regelmatig uitstapjes, themaweken en andere activiteiten georganiseerd. Een bezoekje aan de markt, genieten van de zon in de tuin of een stuk fietsen met de duofiets; de bewoners gaan er graag op uit. Wekelijks is er een huiskamerconcert waar naar uitgekeken wordt door bewoners en hun familieleden en kennissen. Een vast keukenteam bereidt dagelijks drie verse maaltijden. Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke wensen van de bewoners.

Wandel zelf door Koetshuys Erica via de virtuele tour

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Koetshuys Erica hanteren wij een vanafprijs van €3500,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten
Actueel

Huis Welgelegen viert 15-jarig jubileum met feest

Woonzorglocatie Huis Welgelegen aan de Molenstraat 2 bestond afgelopen weekend 15 jaar! Dat jubileum werd gevierd met medewerkers, bewoners en hun familieleden en vrienden. De prachtige Overtuin, waar Huis Welgelegen in ligt, bleek weer een perfect decor voor een mooi feest.

Actueel

Prachtige tuin als decor voor het zomerfeest van Slingerbosch

Het zomerfeest van Slingerbosch. Een jaarlijks terugkerend feest voor bewoners, familieleden en medewerkers. Een feest waar iedereen naar uitkijkt! Met dit jaar de prachtige tuin én de zon als decor. 

Actueel

Bewoners Holland genieten van concert naast eigen tuin

Woonzorglocatie Holland grenst direct aan de Pekingtuin in Baarn. Hier vindt u een poffertjeskraam, speeltuin, volière en een podium waar zeer regelmatig optredens zijn. Het eerste concert sinds het coronavirus vond vorige week plaats.

Kunnen wij u helpen?

"Komt u een keertje langs? Een veilige en verantwoorde rondleiding is ook nu mogelijk." - Marieke Gitzels, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.