Hilversum

Koetshuys Erica

  • Villa voor ouderenzorg in centrum Hilversum
  • 19 ruime appartementen
  • Wonen met 24-uurszorg
  • Zonnige tuin met terrassen
  • Gevarieerd activiteitenaanbod

Koetshuys Erica tuin

Kleinschalig wonen met zorg in Hilversum

Koetshuys Erica is een kleinschalige zorgvilla vlak naast het centrum van Hilversum. Het gemeentelijk monument uit 1889 herbergt 19 knusse appartementen en met smaak ingerichte gemeenschappelijke ruimten. De rustige en gemoedelijke sfeer maken Koetshuys Erica een bijzonder fijne plek waar ouderen kunnen wonen met zorg .

Ligging

De woonzorglocatie met beschermd stadsgezicht is gelegen in de rustige villawijk Boomberg nabij het centrum van Hilversum. De winkels en het station bevinden zich op loopafstand. Ondanks deze centrale ligging ervaart men in het monumentale pand en de rondom gelegen tuin een serene rust en huiselijke sfeer.

Indeling

Vanuit de lichte woonkamer met open haard en vleugel, kijk je door de schuifdeuren naar de naastgelegen ruimtes. In de aangrenzende herenkamer staat een gezellige leestafel en het aquarium, waar men in alle rust kan genieten van een kop koffie of thee. De open leefkeuken met zitgelegenheid geeft uitzicht op de historische binnentuin, die door de openslaande deuren te bereiken is.

Dit verzorgingshuis in Hilversum is splitlevel opgebouwd. Hierdoor zijn er geen lange trappen, maar steeds slechts een aantal treden naar de volgende verdieping. Uiteraard is elk appartement ook goed bereikbaar met de lift. De 19 woonzorgappartementen hebben een oppervlakte tussen de 30 en 45 m2. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Een aantal appartementen beschikt daarbij over een Frans balkon of een dakterras. Het pand is uiteraard volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Een sfeerimpressie van Koetshuys Erica

Deze gallery geeft u een beeld van Koetshuys Erica. Bekijkt u gerust de foto's van het interieur en exterieur van deze woonzorglocatie.

Particuliere ouderenzorg in Hilversum

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft.  Koetshuys Erica biedt kundige ouderenzorg, uitgevoerd door eigen personeel. Veiligheid en geborgenheid staan hier hoog in het vaandel. De geboden ouderenzorg loopt uiteen van verzorging tot intensieve verpleging en behandeling. Er is te allen tijde een zorgmedewerker aanwezig op de locatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Uitgebreid en passend activiteitenprogramma

Naast de zorg bieden de welzijnsmedewerkers ook een uitgebreid activiteitenaanbod. Er worden regelmatig uitstapjes, themaweken en andere activiteiten georganiseerd. Een bezoekje aan de markt, genieten van de zon in de tuin of een stuk fietsen met de duofiets; de bewoners gaan er graag op uit. Wekelijks is er een huiskamerconcert waar naar uitgekeken wordt door bewoners en hun familieleden en kennissen. Een vast keukenteam bereidt dagelijks drie verse maaltijden. Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke wensen van de bewoners.

Wandel zelf door Koetshuys Erica via de virtuele tour

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Koetshuys Erica hanteren wij een vanafprijs van €3500,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Alle nieuwsberichten bekijken

Actueel

Alle bewoners Domus Magnus voor de tweede keer gevaccineerd

Een mijlpaal voor de zeventien locaties van Domus Magnus: de tweede en daarmee laatste vaccinaties zijn toegediend!

Actueel

Coördinator welzijn Wennie: "Voor mensen die moeite krijgen met taal, cognitie en begrip van de werkelijkheid, blijft muziek nog heel lang toegankelijk"

Sommige collega’s zijn echt van álle markten thuis. Wennie Thijs, coördinator welzijn bij Koetshuys Erica, is zo’n collega. Naast haar werk bij onze locatie in Hilversum, is zij als ZZP’er werkzaam als voetreflexoloog en miMakker. Veel kennis die zij heeft opgedaan tijdens haar diverse opleidingen verweeft zij in haar werk bij Domus Magnus.

Actueel

Zelfportretten en Rembrandtportretten bij Koetshuys Erica

In Koetshuys Erica is tijdens de themaweek op verschillende manieren aandacht besteed aan alles rondom het onderwerp ‘portret’. Zo was er een expositie te bezichtigen van foto’s van bewoners van vroeger en stonden een aantal bewoners model ‘in Rembrandtlicht’.

Kunnen wij u helpen?

"Komt u een keertje langs? Een veilige en verantwoorde rondleiding is ook nu mogelijk." - Marieke Gitzels, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.