Warnsveld

Huis ter Weegen

  • Kleinschalig wonen met zorg in Warnsveld (Gelderland)
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Fraaie zorgvilla met tuin
  • 12 sfeervolle appartementen
  • Ervaren en betrokken team

Kleinschalig wonen met zorg in Warnsveld

Aan de rand van het oude centrum van Warnsveld (Gelderland) ligt Huis ter Weegen, een kleinschalig verzorgingshuis in een klassiek pand uit 1848. Hier kunt u aangenaam en rustig wonen met de garantie van 24-uurszorg.

Ligging

Verzorgingshuis Huis ter Weegen ligt aan de rand van het oude centrum in Warnsveld (Gelderland). Vlakbij het gezellige Zutphen en nabij kastelen en buitenplaatsen. De zorgvilla beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Indeling

De warmte en gemoedelijkheid die zo kenmerkend zijn voor Huis ter Weegen, stralen u al vanaf de gevel tegemoet. Het prachtige pand is omringt door een fraai aangelegde tuin met diverse zitjes. De sfeervolle woonkeuken vormt het hart van het huis. Hier treffen bewoners en medewerkers elkaar voor een praatje en een kop thee. In de gemeenschappelijke woonkamer wordt het ontbijt, lunch en diner genuttigd.

In Huis ter Weegen zijn 12 sfeervolle appartementen gerealiseerd, verdeeld over 4 verdiepingen. Uiteraard zijn alle appartementen goed bereikbaar via een lift. Sommige appartementen zijn voorzien van een kitchenette, balkon of terras. Alle appartementen hebben een eigen luxe badkamer. Uiteraard is Huis ter Weegen volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Een sfeerimpressie van Huis ter Weegen

Deze gallery geeft u een beeld van Huis ter Weegen. Bekijkt u gerust de foto's van het interieur en exterieur van deze woonzorglocatie.

Professionele ouderenzorg in Gelderland

Bij Huis ter Weegen kunt u rekenen op liefdevolle en professionele ouderenzorg. Deze loopt uiteen van lichte verzorging tot intensieve verpleging. Huis ter Weegen is door haar kleinschalige opzet uitermate geschikt voor ouderen met cognitieve problemen. Bewoners voelen zich snel vertrouwd en ontvangen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben door een hecht team van verzorgenden.

Rustig leven en genieten van activiteiten

Rust en regelmaat zijn belangrijk, desalniettemin verzorgt het welzijnsteam van de locatie passende activiteiten. Elke maandag- en donderdagmiddag vindt er een kleine verbouwing plaats in de woonkamer om ruimte te maken voor het bewegingsprogramma. De oefeningen vinden zittend plaats en zijn goedgekeurd door de fysiotherapeut die verbonden is aan Huis ter Weegen. Wekelijks wordt een concert georganiseerd en nodigen bewoners hun dierbaren uit om samen te luisteren naar prachtige (klassieke) muziek.

Wandel zelf door Huis ter Weegen middels de virtuele tour

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Huis ter Weegen hanteren wij een vanafprijs van €2500,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten
Actueel

Huis Welgelegen viert 15-jarig jubileum met feest

Woonzorglocatie Huis Welgelegen aan de Molenstraat 2 bestond afgelopen weekend 15 jaar! Dat jubileum werd gevierd met medewerkers, bewoners en hun familieleden en vrienden. De prachtige Overtuin, waar Huis Welgelegen in ligt, bleek weer een perfect decor voor een mooi feest.

Actueel

Prachtige tuin als decor voor het zomerfeest van Slingerbosch

Het zomerfeest van Slingerbosch. Een jaarlijks terugkerend feest voor bewoners, familieleden en medewerkers. Een feest waar iedereen naar uitkijkt! Met dit jaar de prachtige tuin én de zon als decor. 

Actueel

Bewoners Holland genieten van concert naast eigen tuin

Woonzorglocatie Holland grenst direct aan de Pekingtuin in Baarn. Hier vindt u een poffertjeskraam, speeltuin, volière en een podium waar zeer regelmatig optredens zijn. Het eerste concert sinds het coronavirus vond vorige week plaats.

De locatiemanager van Huis ter Weegen

Binnen Huis ter Weegen draagt locatiemanager Sanne Muurling met haar team zorg voor de huiselijkheid en goede verzorging. Sanne is afgestudeerd aan de universiteit van Amsterdam in Sociale Psychologie en daarna vrijwel direct in de (ouderen)zorg gaan werken. Sanne heeft blijk gegeven van oog voor kwaliteit en detail. Een sterk team betekent voor Sanne: samen met familie en personeel, gelijkwaardig op alle niveaus, om de bewoners heen staan zodat zij die persoonlijke zorg en aandacht krijgen die zij verdienen.

Kunnen wij u helpen?

"Ik nodig u graag uit om eens langs te komen en de huiselijkheid van Huis ter Weegen te ervaren. Een veilige rondleiding is ook nu mogelijk." - Dorien Kuska, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.