Baarn

Holland

  • Wonen met 24-uurszorg op een mooie locatie
  • 31 sfeervolle appartementen
  • Dagelijkse activiteiten
  • Verse maaltijden
  • Zowel lichamelijke- en dementiezorg

Holland

Holland: ‘Koninklijk’ wonen met zorg in Baarn

Gelegen tussen een mooi park en een kleinschalig winkelgebied in Baarn staat woonzorglocatie Holland. Haar unieke geschiedenis maakt deze zorgvilla een zeer bijzondere plek om te wonen met zorg.

Ligging

Holland is een ruim opgezette zorgresidentie op loopafstand van winkels en de Pekingtuin, een mooi aangelegd park waar het fijn wandelen is. Voor bezoekers is Holland uitstekend bereikbaar: station Baarn is tien minuten wandelen, snelweg A1 ligt op een paar minuten rijden. Parkeren is mogelijk op het eigen terrein.

In de voortuin van dit verzorgingshuis in Baarn staan vier indrukwekkende eikenbomen. Het zijn ‘prinsessenbomen’, een verwijzing naar vier prinsessen van Oranje: Beatrix, Irene, Margriet en Christina. Zorgvilla Holland heeft namelijk een bijzondere band met de koninklijke familie. Het huis was een tijd lang in bezit van de Oranjes, en later kwamen de koninginnen Emma, Wilhelmina, Juliana en hun kinderen er regelmatig over de vloer.

Indeling

Verzorgingshuis Holland bestaat uit twee aaneengesloten panden waarin Domus Magnus 31 appartementen heeft gebouwd tussen de 30 en 75 m2. Alle appartementen hebben een eigen badkamer. Sommige appartementen beschikken over een privé balkon of terras met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin.

Het monumentale pand beschikt daarnaast over diverse gemeenschappelijke ruimtes en niet gemeenschappelijke ruimtes, zoals een huiskamer, sfeervolle open keuken en lounge. In de winter is het heerlijk ontspannen bij de openhaard. Holland is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Een sfeerimpressie van Holland

Deze gallery geeft u een beeld van Holland. Bekijkt u gerust de foto's van het interieur en exterieur van deze woonzorglocatie.

Ouderenzorg in Baarn

Bij verzorgingshuis Holland kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften en uitgevoerd door een hecht en betrokken zorgteam. Persoonlijke aandacht staat hierbij hoog in het vaandel. De geboden zorg loopt uiteen van lichte verzorging tot volledige verpleging. Holland biedt ruimte voor ouderen met zowel een zorgvraag op lichamelijk als op cognitief gebied.

Aangenaam leven

Dagelijks bieden de welzijnsmedewerkers van Holland een passend  activiteitenaanbod. Er worden uitstapjes, themaweken en andere activiteiten georganiseerd. Het hoogtepunt van de dag is wanneer de heerlijke geur uit de open keuken het restaurant vult en iedereen aan alle keurig gedekte tafels aanschuift. Iedere week kunnen bewoners genieten van een (klassiek) concert. Familie en vrienden zijn hierbij uiteraard ook van harte welkom.

Wandelt u zelf door Holland middels de virtuele tour.

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Holland hanteren wij een vanafprijs van €3000,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Bewoners Holland genieten van concert naast eigen tuin

Woonzorglocatie Holland grenst direct aan de Pekingtuin in Baarn. Hier vindt u een poffertjeskraam, speeltuin, volière en een podium waar zeer regelmatig optredens zijn. Het eerste concert sinds het coronavirus vond vorige week plaats.

Actueel

Prachtige roofvogelshow in de tuin van Holland

Op een zonovergoten dag vond er in de sfeervolle tuin van woonzorglocatie Holland in Baarn een spectaculaire roofvogelshow plaats. Zo waren er onder meer diverse uilen, een gier, een buizerd, een caracara en een majestueuze zeearend.

Actueel

Wens bewoonster in vervulling: de Oostvaardersplassen van dichtbij

Bewoners van Domus Magnus mogen één keer per jaar middels de Wenskaart hun wens in vervulling laten gaan. De bewoners mogen zelf kiezen wat hun wens is: van een trip down memory lane, tot een helikoptervlucht. Prachtige foto's in een natuurtijdschrift brachten een bewoonster van Holland op een idee: zij wilde haar wens graag in vervulling laten gaan bij de Oostvaardersplassen.

Locatiemanager Hella Deutekom

De locatiemanager van Holland

Locatiemanager Hella Deutekom is van origine kinderverpleegkundige, maar koos twintig jaar geleden voor de studie Gezondheidswetenschappen. Na haar studie ontwikkelde zij haar leidinggevende capaciteiten en bekleedde vervolgens diverse functies op managementniveau. In 2006 maakte Hella kennis met de ouderenzorg, dit vond zij direct geweldig. “Niet alleen de ouderen maar ook de medewerkers die zich elke dag inzetten om het leven van deze groep mensen net wat mooier te maken, spreekt mij enorm aan.”

Kunnen wij u helpen?

"Graag vertel ik u meer over het wonen en leven op deze bijna 'koninklijke' locatie. Ook in deze tijden kan ik u er (veilig) rondleiden." - Dorien Kuska, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.