Haarlem

Hildebrand

  • Wonen met zorg in Haarlem
  • Warme en liefdevolle verzorging, 24 uur per dag
  • 28 sfeervolle appartementen
  • Open keuken
  • Ruime binnentuin

Hildebrand in Haarlem tuinkamer

Hildebrand: wonen met zorg in Haarlem

Tegenover het oudste stadsbos van Nederland, in het voorname Haarlem, ligt zorgvilla Hildebrand. Een kleinschalige locatie voor ouderenzorg op hoog niveau.

Ligging

Het is geen toeval dat deze zorgvilla de naam ‘Hildebrand’ heeft gekregen, want het monumentale Haarlemse pand ligt pal tegenover de Haarlemmerhout. Daar, in het oudste stadsbos van Nederland, speelt één van de verhalen zich af uit de beroemde Camera Obscura van Hildebrand (pseudoniem van Nicolaas Beets). Tegenwoordig is ‘de Hout’ een groene oase in het voorname Haarlem. Hildebrand werd in 1908 gebouwd door de in Haarlem geboren architect Jack London, die talloze villa’s en landhuizen in de omgeving ontwierp. Het luxe verzorgingshuis is goed bereikbaar per auto, fiets of openbaar vervoer.

Indeling

Van buiten ademt de zorgvilla historie met haar neoclassicistische elementen; binnen treft u een lichte, eigentijdse stijl aan, geïnspireerd op de Noordzee. Veel originele elementen, zoals de marmeren gangen, elegante trappen en hoge plafonds zijn behouden gebleven. Vanuit de open keuken worden dagelijks verse bereide maaltijden geserveerd. Zowel de eetkamer, woonkamer als serre zijn ruim opgezet en herbergen gezellige zitjes. In de Herenkamer, met open haard, wordt elke ochtend de krant doorgenomen. In de rustige en fraai aangelegde binnentuin is het bij mooi weer goed vertoeven.

Bij woonzorglocatie Hildebrand zijn 28 appartementen gerealiseerd. Sommigen daarvan met een privéterras of kitchenette. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe eigen badkamer. De appartementen zijn door middel van de liften goed bereikbaar. Uiteraard is Hildebrand volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Een sfeerimpressie van Hildebrand

Deze gallery geeft u een beeld van Hildebrand. Bekijkt u gerust de foto's van het interieur en exterieur van deze woonzorglocatie.

Kleinschalige ouderenzorg in Haarlem

Bij Hildebrand kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften en uitgevoerd door een hecht en betrokken zorgteam. Persoonlijke aandacht staat hierbij hoog in het vaandel. De geboden zorg loopt uiteen van lichte verzorging tot volledige verpleging. Hildebrand biedt ruimte voor ouderen met zowel een zorgvraag op lichamelijk als op cognitief gebied.

Rustig en aangenaam leven

Naast 24-uurszorg biedt Hildebrand een uitgebreid activiteitenaanbod. Er worden regelmatig themaweken georganiseerd met daarbij veel aandacht voor kunst en cultuur. Iedere zondag vindt het huiskamerconcert plaats. Verschillende musici spelen een breed scala aan muziekstukken. Uiteraard zijn familie en vrienden van harte welkom om mee te genieten van het concert. Er worden zoveel mogelijk persoonlijke wensen van de bewoners ingewilligd. Van een ijsje eten op het terras tot een bezoek aan Artis en de Keukenhof.

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Hildebrand hanteren wij een vanafprijs van €3200,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten
Locatiemanager Angelina Raets

De locatiemanager van Hildebrand

De locatiemanager van Hildebrand is Angelina Raets-Kremer. "Een goede sfeer staat bij mij voorop. Ik vind het daarbij belangrijk dat ik toegankelijk ben en benaderbaar voor collega’s, bewoners en hun familie. Vaste gezichten binnen het team bieden onze bewoners een vertrouwde woonomgeving. Wat ik ook fijn vind: de aangeboden activiteiten sluiten aan bij de interesses van onze bewoners en worden zeven dagen per week georganiseerd.”

Kunnen wij u helpen?

"Ook in deze tijden kan ik een veilige en verantwoorde rondleiding verzorgen. Ik ontmoet u graag in het mooie Haarlem." - Marieke Gitzels, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.