Amsterdam

De Uylenburgh

  • Wonen met zorg in de Amsterdamse Jordaan
  • Prachtige binnentuin
  • 37 ruime appartementen
  • 24-uurszorg garantie
  • Divers activiteitenaanbod

De Uylenburgh in Amsterdam. Vooraanzicht vanaf de Lauriergracht.

Ouderenzorg in de Amsterdamse Jordaan

In het hartje van de Amsterdamse Jordaan ligt woonzorglocatie De Uylenburgh, een verzameling van zes aaneengesloten grachtenpanden aan de rustige Lauriergracht.

Ligging

De Uylenburgh ligt centraal gelegen in Amsterdam, met galeries, winkels, restaurants, talloze musea en openbaar vervoer binnen handbereik. De Lauriergracht loopt midden door De Jordaan, in het gedeelte waar van oudsher veel kunstenaars wonen. Vroeger hadden onder andere Govert Flinck en George Breitner er hun atelier. De Stadsschouwburg en het Museumplein liggen enkele tramhaltes verderop. Vanaf het Centraal Station bent u in tien minuten bij het luxe verzorgingshuis.

Indeling

De 37 woonzorgappartementen in De Uylenburgh zijn ruim opgezet, variërend in oppervlakte van 50 tot 110 m2, en allen voorzien van een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Daarnaast zijn in het pand mooi verzorgde gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zoals het restaurant. Verzorgingshuis De Uylenburgh is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Het pand beschikt over een rolstoelingang.

Een sfeerimpressie van De Uylenburgh

Benieuwd naar De Uylenburgh? Bekijkt u gerust de foto's in deze gallery. U krijgt een goede indruk van de gemoedelijke sfeer binnen het pand.

Professionele en betrokken ouderenzorg

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Bij De Uylenburgh kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast op de persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig.

Aangenaam leven

Van klassieke concerten tot bewegen onder leiding van een fysiotherapeut en van geheugentraining tot een cursus bloemschikken. De Uylenburgh biedt een gevarieerde activiteitenkalender. Er wordt menigmaal college gegeven door studenten over uiteenlopende onderwerpen. Er zijn optredens, creatieve middagen en themaweken. Erg populair zijn de wekelijkse schilder- en tekenlessen. Bewoners genieten met regelmaat van een High Tea, het liefst op een van de terrassen van de zonnige binnentuin.

Wandel zelf door De Uylenburgh via de virtuele tour

Locatiemanager Angelina Raets

De locatiemanager van de Uylenburgh

De locatiemanager van De Uylenburgh is Angelina Raets-Kremer. "Een goede sfeer staat bij mij voorop. Ik vind het daarbij belangrijk dat ik toegankelijk ben en benaderbaar voor collega’s, bewoners en hun familie. Vaste gezichten binnen het team bieden onze bewoners een vertrouwde woonomgeving. Wat ik ook fijn vind: de aangeboden activiteiten sluiten aan bij de interesses van onze bewoners en worden zeven dagen per week georganiseerd.”

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij De Uylenburgh hanteren wij een vanafprijs van €3950,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Alle bewoners Domus Magnus voor de tweede keer gevaccineerd

Een mijlpaal voor de zeventien locaties van Domus Magnus: de tweede en daarmee laatste vaccinaties zijn toegediend!

Actueel

De Uylenburgh 10 jaar!

Op 1 maart 2011 opende de locatie in hartje Jordaan haar deuren. Gisteren, 10 jaar later, werd het jubileum door de bewoners en medewerkers gevierd met een enorme taart, bloemen, champagne, ballonnen en een toepasselijk lied.

Actueel

Activiteitenbegeleidster Marjoleen: “Het mooiste gebeurt buiten de lijntjes”

Van antiekrestaurateur tot receptioniste tot activiteitenbegeleidster: de carrière van Marjoleen Dellebeke kent geen standaard verloop.

Kunnen wij u helpen?

"Wilt u weten hoe het wonen en leven er aan de grachten uitziet? Ook in deze tijden kunnen wij een (veilige) rondleiding organiseren." - Marieke Gitzels, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.