Amsterdam

De Uylenburgh

  • Wonen met zorg in de Amsterdamse Jordaan
  • Prachtige binnentuin
  • 37 ruime appartementen
  • 24-uurszorg garantie
  • Divers activiteitenaanbod

De Uylenburgh in Amsterdam. Vooraanzicht vanaf de Lauriergracht.

Ouderenzorg in de Amsterdamse Jordaan

In het hartje van de Amsterdamse Jordaan ligt woonzorglocatie De Uylenburgh, een verzameling van zes aaneengesloten grachtenpanden aan de rustige Lauriergracht.

Ligging

De Uylenburgh ligt centraal gelegen in Amsterdam, met galeries, winkels, restaurants, talloze musea en openbaar vervoer binnen handbereik. De Lauriergracht loopt midden door De Jordaan, in het gedeelte waar van oudsher veel kunstenaars wonen. Vroeger hadden onder andere Govert Flinck en George Breitner er hun atelier. De Stadsschouwburg en het Museumplein liggen enkele tramhaltes verderop. Vanaf het Centraal Station bent u in tien minuten bij het luxe verzorgingshuis.

Indeling

De 37 woonzorgappartementen in De Uylenburgh zijn ruim opgezet, variërend in oppervlakte van 50 tot 110 m2, en allen voorzien van een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Daarnaast zijn in het pand mooi verzorgde gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zoals het restaurant. Verzorgingshuis De Uylenburgh is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Het pand beschikt over een rolstoelingang.

Een sfeerimpressie van De Uylenburgh

Benieuwd naar De Uylenburgh? Bekijkt u gerust de foto's in deze gallery. U krijgt een goede indruk van de gemoedelijke sfeer binnen het pand.

Professionele en betrokken ouderenzorg

Bij De Uylenburgh kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast op de persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig.

Aangenaam leven

Van klassieke concerten tot bewegen onder leiding van een fysiotherapeut en van geheugentraining tot een cursus bloemschikken. De Uylenburgh biedt een gevarieerde activiteitenkalender. Er wordt menigmaal college gegeven door studenten over uiteenlopende onderwerpen. Er zijn optredens, creatieve middagen en themaweken. Erg populair zijn de wekelijkse schilder- en tekenlessen. Bewoners genieten met regelmaat van een High Tea, het liefst op een van de terrassen van de zonnige binnentuin.

Wandel zelf door De Uylenburgh via de virtuele tour

Tuin van De Uylenburgh in Amsterdam

De locatiemanager van de Uylenburgh

Geertje van der Meer is de locatiemanager van De Uylenburgh. Haar opleiding Verpleegkundige A vulde zij aan met de HBO opleidingen Management kader in de gezondheidszorg en Bedrijfsmaatschappelijk werk. Geertje beschikt over uitgebreide ervaring als leidinggevende binnen de zorg en facilitaire dienstverlening. Zij werkte jarenlang in het ziekenhuis en maakte begin 2021 bewust de overstap naar de kleinschalige ouderenzorg. “Zorgen dat de bewoners een veilig en comfortabel thuis hebben waarbij leefplezier centraal staat. Dat is het uitgangspunt binnen mijn werk. Oog hebben voor de wensen, verlangens en behoeftes van de bewoners is hierbij essentieel. Om dit samen met bewoners, familie en medewerkers te mogen realiseren op deze unieke locatie in het hartje van de Jordaan, is bijzonder om te doen.”

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij De Uylenburgh hanteren wij een vanafprijs van €4500,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten

Kunnen wij u helpen?

"Wilt u weten hoe het wonen en leven er aan de grachten uitziet? Ook in deze tijden kunnen wij een (veilige) rondleiding organiseren." - Marieke Gitzels, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.