Amsterdam

De Uylenburgh

 • Directe beschikbaarheid van appartementen
 • Zorgeloos wonen met deskundige zorg
 • Prachtige binnentuin
 • 37 ruime appartementen
 • 24-uurszorg garantie
 • Vanaf €3950,- per maand

De Uylenburgh in Amsterdam. Vooraanzicht vanaf de Lauriergracht.

Ouderenzorg in de Amsterdamse Jordaan

In het hartje van de Amsterdamse Jordaan ligt woonzorglocatie De Uylenburgh, een verzameling van zes aaneengesloten grachtenpanden aan de rustige Lauriergracht.

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Belafspraak inplannen

Ligging

De Uylenburgh ligt centraal gelegen in Amsterdam, met galeries, winkels, restaurants, talloze musea en openbaar vervoer binnen handbereik. De Lauriergracht loopt midden door De Jordaan, in het gedeelte waar van oudsher veel kunstenaars wonen. Vroeger hadden onder andere Govert Flinck en George Breitner er hun atelier. De Stadsschouwburg en het Museumplein liggen enkele tramhaltes verderop. Vanaf het Centraal Station bent u in tien minuten bij het luxe verzorgingshuis.

Indeling

De 37 woonzorgappartementen in De Uylenburgh zijn ruim opgezet, variërend in oppervlakte van 30 m2 tot en met 62 m2, en allen voorzien van een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Daarnaast zijn in het pand mooi verzorgde gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zoals het restaurant. Verzorgingshuis De Uylenburgh is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Het pand beschikt over een rolstoelingang.

Een sfeerimpressie van De Uylenburgh

Benieuwd naar De Uylenburgh? Bekijkt u hier de foto's in deze galerij. U krijgt een goede indruk van de gemoedelijke sfeer binnen het pand.

Professionele en betrokken ouderenzorg

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Bij De Uylenburgh kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast op de persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig.

Aangenaam leven

Van klassieke concerten tot bewegen onder leiding van een fysiotherapeut en van geheugentraining tot een cursus bloemschikken. De Uylenburgh biedt een gevarieerde activiteitenkalender. Er wordt menigmaal college gegeven door studenten over uiteenlopende onderwerpen. Er zijn optredens, creatieve middagen en themaweken. Erg populair zijn de wekelijkse schilder- en tekenlessen. Bewoners genieten met regelmaat van een High Tea, het liefst op een van de terrassen van de zonnige binnentuin.

Wandel zelf door De Uylenburgh via de virtuele tour

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij De Uylenburgh hanteren wij een vanafprijs van €3950,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten
particuliere zorgappartement
Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijke zorg nodig?

Soms heeft u tijdelijk zorg (ELV) met verblijf nodig, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt uw mantelzorger graag op vakantie, maar heeft u wel zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt bij Domus Magnus terecht.

Lees meer
Maris Karis

De locatiemanager van De Uylenburgh

Locatiemanager Karim Maris is op zijn drieëndertigste HBO-verpleegkunde gaan studeren in het UMC Utrecht. De keuze voor deze opleiding is een van de beste keuzes in zijn leven geweest. "Ik vind de mens heel interessant en deze opleiding heeft het vuur om te zorgen voor de medemens nog meer aangewakkerd. Ik geloof in een wereld waarin we liefdevol met elkaar omgaan en waar men elkaar helpt. Kwaliteit heb ik hoog in het vaandel staan en ik houd van structuur en efficiënt werken. Ik heb de ervaring dat het belangrijk is om laagdrempelig benaderbaar te zijn voor bewoners, familieleden en collega's."

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Mondzorg

In 2014 werd door de inspectie van gezondheidszorg geconstateerd dat de mondzorg in de ouderenzorg onder de maat was. Sindsdien zijn er verschillende verbetertrajecten gestart. Ook bij ons in de organisatie is er veel aandacht voor goede mondzorg. Maar waarom is mondzorg nu juist bij ouderen zo belangrijk? 

Actueel

Domus Magnus en Valuas Zorggroep willen krachten bundelen

Domus Magnus en Valuas Zorggroep willen gaan fuseren. Beide particuliere organisaties zijn gespecialiseerd in wonen en zorgen voor ouderen in unieke huizen in Nederland. Ze beogen te gaan fuseren omdat ze in de toekomst nog krachtiger kunnen opereren. De nieuwe organisatie zal beschikken over 30 kleinschalige huizen verspreid over Nederland.

Actueel

Waan je in de wereld van een bewoner met dementie.

Omdat de zorg centraal staat en dementie een belangrijk thema is, hebben we de afgelopen weken Domus Magnus medewerkers de mogelijkheid gegeven om te ervaren waar mensen met dementie mee te maken hebben. Door middel van een educatieve escaperoom 'De mobiele verwarring' die laat zien hoe je kunt omgaan met een persoon met een beschadigd brein.

Kunnen wij u helpen?

"Wilt u weten wat er beschikbaar is of wilt u weten hoe het wonen en leven er aan de grachten uitziet? Neem contact met ons op" Marieke Gitzels - Relatiemanager - 085-0813213

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.