Utrecht

De Lindeborg

  • 25 ruime appartementen
  • Uniek en centraal gelegen aan de Maliebaan
  • Heerlijke stadstuin
  • Sfeervolle open keuken
  • Moderne voorzieningen voor optimaal woongemak

De Lindeborg Utrecht. Uniek en centraal gelegen aan de Maliebaan.

Sfeervolle woonzorg in Utrecht

Aan de Maliebaan in het centrum van Utrecht staat De Lindeborg. Een uniek gelegen locatie om te wonen met zorg.

De Lindeborg Utrecht achterzijde binnentuin
De Lindeborg Utrecht Interieur
De Lindeborg Utrecht keuken

Ligging

De Lindeborg ligt aan de historische en bekende Maliebaan, op nummer 34. De Maliebaan is één van de mooiste lanen van Utrecht en makkelijk te bereiken vanaf de ring. De naam De Lindeborg is een verwijzing naar de vele prachtige lindebomen die de Maliebaan flankeren. Als u bij De Lindeborg de deur uitloopt, wandelt u in 10 minuten zo het Museumkwartier, Wilhelminapark of de oude binnenstad in. Het sfeervolle Utrecht heeft een rijk cultureel en culinair aanbod met talloze musea en vele restaurants.

Indeling

De Lindeborg biedt 25 appartementen die variëren in grootte van 34 tot 71 m2. De appartementen zijn verdeeld over de drie etages en het souterrain. Diverse appartementen kijken uit op de Maliebaan, de andere appartementen liggen aan de achterzijde van het pand, waarvan drie aan de tuin gelegen zijn. Een aantal beschikt over een eigen terras. Elk zorgappartement bestaat uit een woonkamer, (aparte) slaapkamer, een kitchenette en een badkamer. De moderne badkamer bevat ingebouwde infraroodpanelen, die zorgen voor een aangename warmte na het douchen.

Achter het huis ligt een ruime, besloten binnentuin met daarin het Koetshuis, een sfeervol gebouw waar u kunt neerstrijken voor een kopje koffie of het volgen van een activiteit. Verzorgingshuis De Lindeborg is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Met het alarmeringssysteem kunnen bewoners 24 uur per dag de hulp van het altijd aanwezige personeel inroepen.

Een sfeerimpressie van De Lindeborg

Deze fotogallery neemt u mee door woonzorglocatie De Lindeborg in Utrecht. Bekijk de sfeervolle entree, gezellige gezamenlijke ruimten en de ruime binnentuin.

Betrokken en professionele ouderenzorg

Bij De Lindeborg kunt u rekenen op professionele woonzorg, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. Als de zorgvraag verandert of de zorgindicatie wijzigt, groeit de geboden zorg met u mee.

Aangenaam leven

Naast de zorg bieden de welzijnsmedewerkers een uitgebreid activiteitenaanbod. Het Koetshuis in de tuin van De Lindeborg is een fijne plek om mini-concerten, workshops en lezingen bij te wonen. Vanuit de prachtige open keuken verzorgt een (chef-)kok dagelijks al uw verse maaltijden. Het pand bevat diverse, sfeervol ingerichte gemeenschappelijke ruimten waar u altijd welkom bent voor een praatje en activiteit met medewerkers en overige bewoners.

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij De Lindeborg woont u vanaf €3750,- per maand.

Meer weten over de kosten
Locatiemanager Lex Corbijn

De locatiemanager van De Lindeborg

Lex Corbijn is de locatiemanager van De Lindeborg. Van oorsprong is Lex verpleegkundige (A en B) met opleidingen op het gebied van ondernemerschap en management. Hij is locatiemanager geweest in verpleeg- en verzorgingshuizen en inspecteur bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Als laatste volgde hij de postdoctorale studie ‘Management in dienstverlenende organisaties. Sinds 2011 is Lex locatiemanager bij Domus Magnus, onder andere bij de locaties De Sterreschans in Nijmegen, Landgoed Klein Engelenburg in Brummen en De Boschstede in 's-Hertogenbosch.

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten
Actueel

Huis Welgelegen viert 15-jarig jubileum met feest

Woonzorglocatie Huis Welgelegen aan de Molenstraat 2 bestond afgelopen weekend 15 jaar! Dat jubileum werd gevierd met medewerkers, bewoners en hun familieleden en vrienden. De prachtige Overtuin, waar Huis Welgelegen in ligt, bleek weer een perfect decor voor een mooi feest.

Actueel

Prachtige tuin als decor voor het zomerfeest van Slingerbosch

Het zomerfeest van Slingerbosch. Een jaarlijks terugkerend feest voor bewoners, familieleden en medewerkers. Een feest waar iedereen naar uitkijkt! Met dit jaar de prachtige tuin én de zon als decor. 

Actueel

Bewoners Holland genieten van concert naast eigen tuin

Woonzorglocatie Holland grenst direct aan de Pekingtuin in Baarn. Hier vindt u een poffertjeskraam, speeltuin, volière en een podium waar zeer regelmatig optredens zijn. Het eerste concert sinds het coronavirus vond vorige week plaats.

Kunnen wij u helpen?

“De Lindeborg is de meest recente woonzorglocatie van Domus Magnus. Ook in deze tijden kan ik u er veilig en verantwoord rondleiden.” - Dorien Kuska, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.