Den Bosch

De Boschstede

  • Wonen met zorg in hartje ‘s-Hertogenbosch
  • Rust en ruimte in monumentaal pand
  • Restaurant met sfeervolle open keuken
  • Heerlijke tuinen en dakterrassen
  • Zeer geschikt voor echtparen

De Boschstede interieur

Exclusief wonen met zorg in ’s-Hertogenbosch

De Boschstede staat midden in het gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch. Het bijzondere rijksmonument, de oude polikliniek van het Groot Ziekengasthuis, werd omgebouwd tot een ruim en luxe particulier verzorgingshuis. Hier woont u in uw eigen appartement met de garantie van 24-uurszorg.

Ligging

De Boschstede is gevestigd in het groene Gasthuiskwartier. Deze wijk is autoluw en grenst aan de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Een parkeergarage bevindt zich om de hoek en het station is op loopafstand. Oud en nieuw, winkelen en wonen, musea en restaurants komen hier op historische grond samen.

Indeling

Verzorgingshuis De Boschstede is ruim van opzet. De 39 woonzorgappartementen hebben een oppervlakte tussen de 40 en 110 m2 en liggen verspreid over drie woonlagen. Alle appartementen zijn goed toegankelijk middels trappen en liften. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, een kitchenette en eigen luxe badkamer met douche en toilet.

De Boschstede beschikt over diverse gemeenschappelijke ruimtes die met smaak zijn ingericht. Het restaurant met open keuken is de plek waar u, met een kop koffie en de krant binnen handbereik, nooit om een praatje verlegen zit. Of neemt u plaats in een van de sfeervolle tuinkamers, grenzend aan de groene binnentuinen. De Boschstede beschikt ook over gezamenlijke dakterrassen met uitzicht op de Sint Jan.

Een sfeerimpressie van De Boschstede

Deze gallery geeft u een beeld van De Boschstede. Bekijkt u gerust de foto's van het interieur en exterieur van deze woonzorglocatie.

Bewoners aan het woord

“Er zijn altijd drie activiteiten op een dag. Dat is meer dan ik had verwacht. Ze organiseren heel veel leuke dingen en het is aan de bewoners zelf of ze deelnemen of niet."

Pauline van Moorsel is een bekend gezicht voor de bewoners en medewerkers van woonzorglocatie De Boschstede in ’s-Hertogenbosch. Niet alleen bewoont haar moeder een appartement in het voormalig Groot Ziekengasthuis, zij is ook vrijwilligster op de locatie.

Lees verder

Professionele ouderenzorg in ’s-Hertogenbosch

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Bij De Boschstede kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast op de persoonlijke wensen en behoeften van de bewoners. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. De zorg varieert van lichte verzorging tot intensieve verpleging. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig.

Comfortabel leven in een mooie woonomgeving

Het welzijn van de bewoners is minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom biedt het welzijnsteam dagelijks passende activiteiten aan. Er vinden geregeld themaweken, workshops, bewegingslessen en creatieve middagen plaats. Wekelijks genieten bewoners en hun dierbaren van een huiskamerconcert. Ook gaan we er samen met de bewoners graag op uit; een bezoek aan de Sint Jan of een Bossche bol halen bij banketbakker Jan de Groot zijn favoriete uitjes.

Wandelt u hier zelf door De Boschstede via de virtuele tour.

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij De Boschstede hanteren wij een vanafprijs van €3700,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten

Locatiemanager

Peter van de Wijdeven is zijn hele werkende leven met veel toewijding werkzaam binnen de zorg. “Het werken als manager binnen de zorg is voor mij een optimale combinatie. Enerzijds omdat ik ouderen het beste wil bieden en anderzijds omdat ik van binnenuit gepassioneerd ben om de zorg continu te willen verbeteren. Mijn kracht ligt in het verbinden, motiveren en in het samen doelen behalen van de bewoners, medewerkers en de organisatie. Toegankelijk zijn vind ik belangrijk. Mijn deur staat open voor iedereen. Uiteindelijk hebben bewoners, familieleden, medewerkers en ik allemaal hetzelfde doel: Er samen voor zorgen dat het wonen binnen de Boschstede de allerbeste manier is om ouder te worden, op een plek die voelt als thuis.”

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Bewoners van de Boschstede op bezoek bij de boer

De bewoners van de Boschstede zijn op bezoek geweest bij de kaasboerderij De Diervoort. Ze begonnen de dag met een kop koffie en heerlijke peperkoek en kregen daarna een rondleiding over het terrein. Een bezoekje aan het paard van Marleen, coördinator Welzijn mocht ook niet ontbreken.

Actueel

Alle bewoners Domus Magnus voor de tweede keer gevaccineerd

Een mijlpaal voor de zeventien locaties van Domus Magnus: de tweede en daarmee laatste vaccinaties zijn toegediend!

Actueel

“Ik wil graag een dag langs verschillende adresjes in Den Haag, waar ik een groot deel van mijn leven heb gewoond.”

Binnen het project Onderscheidend Vermogen verzorgt Domus Magnus stimulerende extra's voor haar bewoners. Eén van deze extra’s is dat bewoners ieder jaar hun wens in vervulling mogen laten gaan. "Wat zou u nou echt graag willen doen?”. Het antwoord van een van onze bewoners was: “Een dag naar Den Haag, waar ik een groot deel van mijn leven heb gewoond.”

Relatiemanager Esther Limpens

Kunnen wij u helpen?

"Ik kan u ook nu op veilige en verantwoorde wijze rondleiden in dit bijzondere en sfeervolle pand. Neemt u gerust contact op." - Esther Limpens, relatiemanager

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.