Onze locaties

Wilt u landelijk wonen tussen kastelen en buitenplaatsen? Of liever uitkijkend over de grachten van Amsterdam? Een monumentale villa in het Gooi? Of kiest u voor de statige oude rechtbank van Rotterdam? Domus Magnus biedt een rijke schakering aan locaties. Allemaal op unieke plekken. En allemaal volledig ingericht op een goed verzorgd en waardevol leven.

Vind uw locatie
Overzicht Toon op kaart
Hilversum

Koetshuys Erica

Koetshuys Erica is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Hilversum. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Amsterdam

De Uylenburgh

In de Amsterdamse Jordaan staat Domus Magnus’ De Uylenburgh, een sfeervol verzorgingshuis en zorghotel voor ouderen. Met persoonlijke 24-uurszorg. Meer weten?

Amsterdam

Het Hendrickszhuys

Het Hendrickszhuys is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Amsterdam. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Warnsveld

Huis Welgelegen

Huis Welgelegen is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Warnsveld. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Warnsveld

Huis ter Weegen

Huis ter Weegen is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Warnsveld. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Baarn

Holland

Holland is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Baarn. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Rotterdam

De Magistraat

De Magistraat is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Rotterdam. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Huizen

Slingerbosch

Zorgvilla Slingerbosch in Huizen biedt kleinschalige, persoonlijke ouderenzorg. Een sfeervol verzorgingshuis op een unieke locatie. Een goed en veilig thuis voor ouderen.

Hilversum

Benvenuta

Benvenuta is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Hilversum. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Nijmegen

De Sterreschans

In een rustige Nijmeegse villawijk staat De Sterreschans, een voormalig schippersinternaat met 43 ruime appartementen voor ouderen die willen wonen met zorg. De authentieke uitstraling in combinatie met de warme en persoonlijke sfeer maken De Sterreschans een unieke woonplek.

Utrecht

De Lindeborg

De Lindeborg biedt particuliere ouderenzorg op een unieke locatie in Utrecht. Een locatie die met recht als indrukwekkend mag worden bestempeld; niet alleen door haar geweldige en centrale ligging aan de Maliebaan, maar ook door de warme sfeer die binnen heerst.

Gouda

Het Sint Jozefpaviljoen

Het Sint Jozefpaviljoen biedt particuliere ouderenzorg op een unieke locatie in Gouda. Hier kunt in in alle rust en ruimte wonen met zorg en genieten. Een goed en veilig thuis voor ouderen.

Hilversum

Villa Walgaerde

Ouderenzorg in Hilversum? Ontdek Villa Walgaerde. Uniek wonen met 24-uurszorg en focus op uw welzijn. Persoonlijke benadering in een sfeervolle woonomgeving.

Deventer

Villa Molenenk

Villa Molenenk is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Deventer. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Brummen

Landgoed Klein Engelenburg

In het mooie Gelderse dorp Brummen ligt het rijksmonument Landgoed Klein Engelenburg. Deze particuliere zorgorganisatie is geschikt voor ouderen met een lichte tot zware zorgvraag, als ook voor mensen met een vorm van dementie.

Den Bosch

De Boschstede

De Boschstede is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in 's Hertogenbosch. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Haarlem

Hildebrand

Hildebrand is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Haarlem. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Onze locaties

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.