Wonen met zorg in Gelderland

Bent u op zoek naar een kleinschalige zorgvilla of zorgresidentie met woonzorg in Gelderland voor uzelf of een dierbare? Maak kennis met Domus Magnus en haar locaties in Warnsveld, Nijmegen en Brummen. Niet alleen woont u hier in uw eigen appartement, maar ook heeft u de zekerheid van professionele ouderenzorg. Daarnaast hebben deze exclusieve zorgappartementen een prachtige ligging.

 

Wonen met zorg in Gelderland

Domus Magnus biedt exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging en woonzorg op niveau. Het is een goed en veilig thuis. Daar zorgen wij voor. U kunt niet alleen uw woonruimte naar eigen wens inrichten, maar ook uw huisdier is van harte welkom. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin of bijvoorbeeld in de prachtige bibliotheek.

In Gelderland kunt u terecht bij de volgende woonzorglocaties:

Zorg: 24 uur per dag

Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Op deze manier bieden we een alternatief voor zowel de reguliere verzorgingshuiszorg als de (intensieve) thuiszorg. Lees hier meer over onze visie op woonzorg.

Uw wensen centraal

Wij proberen van ons huis uw thuis te maken en echt iets toe te voegen aan de dagelijkse kwaliteit van uw leven. Dat merkt u niet alleen aan de persoonlijke aandacht voor u als bewoner, maar ook aan de zorg die onze professionele (chef-)kok aan de maaltijden besteedt. U kunt ervoor kiezen om het eten geserveerd in de gemeenschappelijke dinerzaal te ontvangen of in uw eigen appartement, als u dat prettiger vindt.

We organiseren met regelmaat leuke uitjes en recreatieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. Bijvoorbeeld het (veelal klassieke) huiskamerconcert waarvan u elke week kunt genieten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Het welzijn van de bewoners is namelijk minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom bieden de welzijnsmedewerkers dagelijks passende activiteiten aan zoals, beweegactiviteiten, themaweken, lezingen, (creatieve) workshops maar ook gezellige uitjes.

Sfeerimpressie

Bekijkt u gerust de afbeeldingen in de gallery om een kijkje te nemen bij onze woonzorglocaties in Gelderland.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over onze woonzorglocaties in Gelderland? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.