Resie – Verzorgende IG Locatie Koetshuys Erica

Afgelopen donderdag is er weer een welkomstdag voor nieuwe medewerkers geweest! Wij vroegen aan onze nieuwe collega Resie van Koetshuys Erica hoe zij dit vond!

1. Wat vond je het leukste onderdeel van de Welkomstdag en waarom?

Dat Mariska Tichem, CEO, met zoveel passie over Domus Magnus vertelde. Mijn doel van deze dag was om erachter te komen waar Domus Magnus nu eigenlijk voor staat. Door haar verhaal kreeg ik er meteen een gevoel bij!

2. Wat is jouw zorgachtergrond?

Ik was 16 jaar toen ik gediplomeerd Helpende werd. Op mijn 18e werd ik Helpende +. Nu ben ik sinds juli afgestudeerd als Verzorgende IG. Vanaf mijn 18e werk ik al als ZZP’er maar daarnaast vind ik leuk om vast te werken omdat ik dan echt ergens bij hoor, een vast team.

3. Hoe ben je bij Domus Magnus terecht gekomen?

Ik wilde stoppen met de zorg omdat ik veel dingen tegen kwam die ik niet leuk vond. Toen kwam ik deze vacature op Facebook tegen en heb ik gesolliciteerd. Ik werk nu de hele tijd met een grote lach op mijn gezicht. Dat had ik echt niet verwacht.

Ben jij ook net als Resie toe aan een nieuwe en betekenisvolle uitdaging?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering