Collega's aan het woord

Plezier hebben, elke dag het verschil maken en warme en liefdevolle zorg geven. Dat is werken bij Domus Magnus. Op deze pagina lees je enkele verhalen uit de praktijk.

Locatiemanager van De Boschstede

Exact twee jaar geleden maakte Peter (62 jaar) de overstap naar de particuliere ouderenzorg en is hij binnen Domus Magnus als locatiemanager bij De Boschstede gestart. Sinds zijn 21e werkt Peter al binnen de verzorging en verpleging, eerst als traditioneel verpleegkundige en al snel werd hij leidinggevende.

Lees verder

Huismeester Martijn

Martijn werkt al 10 jaar lang als huismeester op De Sterreschans in Nijmegen. Na al die tijd is hij nog even enthousiast over zijn werk, de prachtige locatie en het fijne team. De handige huismeester heeft er echt zijn draai aan kunnen geven en onder andere een waardevol storingsboek in het leven geroepen. Maar er is één klusje dat hij liever nooit meer doet...

Lees verder

Jacqueline van de wasserette bij De Sterreschans

De wasserij van De Sterreschans in Nijmegen is het domein van Jacqueline Aanraad-Wilkens (58). We bellen met elkaar terwijl de wasmachines draaien en de drogers blazen.

Lees verder

Activiteitenbegeleidster Marjoleen

Van antiekrestaurateur tot receptioniste tot activiteitenbegeleidster: de carrière van Marjoleen Dellebeke kent geen standaard verloop.

Lees verder

Coördinator Welzijn Wennie

Sommige collega’s zijn echt van álle markten thuis. Wennie Thijs, coördinator welzijn bij Koetshuys Erica, is zo’n collega. Naast haar werk bij de locatie in Hilversum, is zij als ZZP’er werkzaam als voetreflexoloog en miMakker. Veel kennis die zij heeft opgedaan tijdens haar diverse opleidingen verweeft zij in haar werk bij Domus Magnus.

Lees verder

Chef-kok Dieter

Dieter Mlcoch (links op de foto) is ruim vier jaar werkzaam bij Domus Magnus. Hij startte in de keuken van De Uylenburgh en bestiert sinds twee jaar de keuken van Het Hendrickszhuys. En dat doet hij zoals hij praat: met veel energie en enthousiasme!

Lees verder

Coördinator Welzijn Silke

Silke is 26 jaar, Coördinator Welzijn op De Uylenburgh en werkt al drie jaar bij Domus Magnus. De Amsterdamse begon met een bijbaan in de huishouding, werd vervolgens gastvrouw en zo ging zij met veel enthousiasme aan de slag met de activiteitenbegeleiding. Nu is zij Coördinator Welzijn en weet ze als geen ander wat wel en niet werkt bij onze bewoners als het neerkomt op (het organiseren van) activiteiten.

Lees verder

Coördinator zorg Kimberley

Kimberley is 31 jaar en 4,5 jaar werkzaam voor Domus Magnus op locatie De Magistraat in Rotterdam. Eerst als Verpleegkundige, nu als Coördinator Zorg. Ze vertelt over het team, de nachtdiensten en haar onderonsjes met bewoners. “De warme band die je opbouwt met bepaalde bewoners vind ik heel bijzonder”.

Lees verder

Activiteitenbegeleidster Linda

Bij Huis ter Weegen in Warnsveld staat de donderdagmiddag in het teken van creatief bezig zijn. Activiteitenbegeleidster Linda ten Dam begeleidt deze middagen met veel plezier. Zij is naast activiteitenbegeleidster ook zelfstandig kunstenares en kunstzinnig docent en coach. Met haar kennis en ervaring tilt ze de creatieve activiteiten naar een hoger niveau.

Lees verder

Coördinator Welzijn Sarah

Na bijna 1.5 jaar als activiteitenbegeleider op Het Hendrickszhuys, had Sarah (36) zin in een nieuwe uitdaging binnen Domus Magnus. En die vond zij, in de rol van Coördinator Welzijn van locatie Holland. De ideale functie om haar kennis en ervaring als muzikant én muziektherapeute toe te passen. Want als het aan Sarah ligt, staat de muziek centraal.

Lees verder

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering