Collega's aan het woord

Plezier hebben, elke dag het verschil maken en warme en liefdevolle zorg geven. Dat is werken bij Domus Magnus. Op deze pagina lees je enkele verhalen uit de praktijk.

Dominique Fernhout over haar functie als Kwaliteitsverpleegkundige Regio West

Kwaliteitsverpleegkundige Dominique Fernhout is samen met haar collega’s een spin in het web op het gebied van de kwaliteit van zorg en behandeling van onze bewoners. Ze doet haar werk met veel passie en heeft inmiddels al meer dan 17 jaar zorgervaring. Sinds juli is zij werkzaam als Kwaliteitsverpleegkundige binnen Domus Magnus, waar ze het uitstekend naar haar zin heeft.

Lees verder

Locatiemanager Huis ter Weegen en Huis Welgelegen

Sinds 2004 bieden wij op zeventien locaties in Nederland kleinschalige, particuliere ouderenzorg aan. Twee van deze, zonder uitzondering, fraaie locaties bevinden zich in Warnsveld: Huis Welgelegen en Huis ter Weegen. Wat maakt het wonen, leven en de geboden zorg hier nou zo prettig?  Wij vroegen het aan locatiemanager Sanne Muurling.

Lees verder

Mayra Windster over haar werk als vrijwilligster

We zijn ontzettend blij met onze collega Mayra Windster. Zij is al bijna 7 jaar vrijwilligster op onze locatie De Magistraat. In dit interview vertelt Mayra jouw graag over haar werk als vrijwilligster.

Lees verder

Resie – Verzorgende IG Locatie Koetshuys Erica

Afgelopen donderdag is er weer een welkomstdag voor nieuwe medewerkers geweest! Wij vroegen aan onze nieuwe collega Resie van Koetshuys Erica hoe zij dit vond!

Lees verder

Astrid en Kitty – Verzorgende IG Locatie De Sterreschans

Iedere eerste donderdag van de maand is er een welkomstdag op het hoofdkantoor in Hilversum voor nieuwe medewerkers! Astrid en Kitty waren hier ook bij. Wij vroegen aan hen wat zij ervan vonden.

Lees verder

Nieuwe collega’s: Nicole en Chantal

Iedere eerste donderdag van de maand is er een welkomstdag op het hoofdkantoor in Hilversum voor nieuwe medewerkers! Chantal en Nicole waren hier ook bij. Wij vroegen aan hen wat zij ervan vonden.

Lees verder

Coördinator zorg Marga

Sinds 1 november 2020 is Marga Koster zorgcoördinator in Het Hendrickszhuys in Amsterdam. We vragen deze kersverse collega hoe haar eerste maanden bij Domus Magnus bevallen.

Lees verder

Willy – Verzorgende IG Locatie Hildebrand

Iedere eerste donderdag van de maand is er een Welkomstdag voor nieuwe medewerkers! Zo ook op 6 oktober. Willy was hier ook bij en wij vroegen aan haar wat zij ervan vond.

Lees verder

Vrijwilligers Ina van Gent en Marina Bernards

Onze vrijwilligers Ina van Gent & Marina Bernards zijn immers, geheel belangeloos en vanuit een warm hart, een belangrijke spil in het welzijn van de bewoners van Slingerbosch.

Lees verder

Gastvrouw en verzorgende Anne Piepers

Anne Piepers studeert Social Work en werkt daarnaast al 2,5 jaar als Gastvrouw en Verzorgende bij Huis Welgelegen in Warnsveld. Doordat het een kleinschalig huis is, vindt zij het nauwe contact met de bewoners en haar collega’s het leukst.

Lees verder

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.