Zorgeloos wonen in hartje Amsterdam

Zoekt u voor uzelf, als echtpaar of een dierbare woonzorg? Domus Magnus heeft beschikbaarheid van luxe één- en tweekamer appartementen vanaf €3.950,- per maand. Aan de Herengracht ligt Het Hendrickszhuys en aan de Lauriergracht De Uylenburgh. Hier woont u in uw eigen appartement met de zekerheid van professionele ouderenzorg.

Contact

Het Hendrickszhuys

Herengracht 412
1017 BX Amsterdam

De Uylenburgh

Lauriergracht 49-65
1016 RG Amsterdam

085-0645910
info@domusmagnus.com

Vraag een rondleiding aan Vraag een brochure aan

Wonen met zorg in Amsterdam

Domus Magnus biedt meer dan exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging. Het is een nieuw en veilig thuis met woonzorg. Daar zorgen wij voor. U kunt uw woonruimte naar eigen wens inrichten en ook uw huisdier is van harte welkom. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin of bibliotheek.

In Amsterdam biedt Domus Magnus twee woonzorglocaties:

Het Hendrickszhuys aan de Herengracht

In hartje Amsterdam, gelegen aan de rustige herengracht, ligt Het Hendrickszhuys. In het 17e -eeuwse grachtenpand waarin Het Hendrickszhuys zich bevindt, zijn 28 appartementen gerealiseerd met een oppervlakte tussen de 40 en 80 m2. Alle appartementen beschikken over een eigen kitchenette, luxe badkamer en bieden uitzicht op de gracht of tuin. Bij Het Hendrickszhuys hanteren wij een vanafprijs van €4500,- voor de woonservicekosten per maand. De bewoners in Het Hendrickszhuys omringen zich door historie, cultuur en gastronomie. Het aanbod van musea, concerten, galeries en restaurants in de directe omgeving is groot en divers.

De Uylenburgh aan de Lauriergracht

De locatie bestaat uit zes aaneengesloten grachtenpanden. Achter de panden ligt een schitterende binnentuin van ruim 600 m2 met zonneterras op het zuiden. De 31 woonzorg-appartementen zijn ruim opgezet, variërend in oppervlakte van 30 m2 tot en met 62 m2, en zijn voorzien van een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en kitchenette. Bij De Uylenburgh hanteren wij een vanafprijs van €3950,- voor de woonservicekosten per maand. Het gehele complex en de binnentuin zijn volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoefte van ouderen. Daarnaast zijn in het pand mooi verzorgde gemeenschappelijke ruimtes aangelegd. Een locatie die met recht als indrukwekkend mag worden bestempeld; niet alleen door haar geweldige en centrale ligging aan de grachten, maar zeker ook door de warme sfeer die binnen heerst.

Zorg: 24 uur per dag

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft of zicht heeft om dit op korte termijn te ontvangen. Dit vanwege een lichamelijke (somatische) ziekte of vanwege psychogeriatrische problemen (bijvoorbeeld dementie). Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Op deze manier bieden we een alternatief voor de reguliere verzorgingshuiszorg en (intensieve) thuiszorg. Lees hier meer over onze visie op zorg.

Uw wensen centraal

Wij proberen van ons huis uw thuis te maken en echt iets toe te voegen aan de dagelijkse kwaliteit van uw leven. Dat merkt u niet alleen aan de persoonlijke aandacht voor u als bewoner, maar ook aan de zorg die onze professionele (chef-)kok aan de maaltijden besteedt. Geserveerd in de gemeenschappelijke dinerzaal of in uw eigen appartement, als u dat prettiger vindt.

We organiseren met regelmaat leuke uitjes en recreatieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. Een mooi voorbeeld is het (veelal klassieke) huiskamerconcert waarvan u elke week kunt genieten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Het welzijn van de bewoners is namelijk minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom bieden de welzijnsmedewerkers dagelijks passende activiteiten aan zoals beweegactiviteiten, themaweken, lezingen, (creatieve) workshops en uitjes.

Sfeerimpressie

Bekijk enkele foto's om zo een idee te krijgen van de woonzorglocaties Het Hendrickszhuys en De Uylenburgh in Amsterdam.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u weten welke appartementen beschikbaar zijn in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Marieke Gitzels - Relatiemanager Direct contact: 085-0813213

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.