Wonen met zorg in Amsterdam

Bent u op zoek naar een sfeervolle woonzorg villa in het centrum van Amsterdam voor uzelf of een dierbare? Maak kennis met Domus Magnus en haar woonzorglocaties in hartje Amsterdam. Aan de Herengracht ligt Het Hendrickszhuys en aan de Lauriergracht De Uylenburgh. Hier woont u in uw eigen appartement met de zekerheid van professionele ouderenzorg.

Contact

Het Hendrickszhuys

Herengracht 412
1017 BX Amsterdam

De Uylenburgh

Lauriergracht 49-65
1016 RG Amsterdam

085-06458910
info@domusmagnus.com

Vraag een rondleiding aan Vraag een brochure aan

Wonen met zorg in Amsterdam

Domus Magnus biedt meer dan exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging. Het is een nieuw en veilig thuis met woonzorg. Daar zorgen wij voor. U kunt uw woonruimte naar eigen wens inrichten en ook uw huisdier is van harte welkom. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin of bibliotheek.

In Amsterdam biedt Domus Magnus twee woonzorg locaties:

  1. Het Hendrickszhuys aan de Herengracht
  2. De Uylenburgh aan de Lauriergracht

Zorg: 24 uur per dag

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Op deze manier bieden we een alternatief voor de reguliere verzorgingshuiszorg en (intensieve) thuiszorg. Lees hier meer over onze visie op zorg.

Uw wensen centraal

Wij proberen van ons huis uw thuis te maken en echt iets toe te voegen aan de dagelijkse kwaliteit van uw leven. Dat merkt u niet alleen aan de persoonlijke aandacht voor u als bewoner, maar ook aan de zorg die onze professionele (chef-)kok aan de maaltijden besteedt. Geserveerd in de gemeenschappelijke dinerzaal of in uw eigen appartement, als u dat prettiger vindt.

We organiseren met regelmaat leuke uitjes en recreatieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. Een mooi voorbeeld is het (veelal klassieke) huiskamerconcert waarvan u elke week kunt genieten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Het welzijn van de bewoners is namelijk minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom bieden de welzijnsmedewerkers dagelijks passende activiteiten aan zoals beweegactiviteiten, themaweken, lezingen, (creatieve) workshops en uitjes.

Sfeerimpressie

Bekijkt u hier gerust enkele foto's om zo een idee te krijgen van de woonzorglocaties Het Hendrickszhuys en De Uylenburgh in Amsterdam.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over een van onze woonzorglocaties in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.