De Magistraat behaalt met een overtuigende 9,3 het Keurmerk VeiligVoedsel.nl

ROTTERDAM - Na een uitgebreide keurmerkaudit van VeiligVoedsel.nl heeft De Magistraat opnieuw het Keurmerk VeiligVoedsel weten te bemachtigen met een overtuigende 9,3. Met het Keurmerk Veiligvoedsel toont een organisatie aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren. Tijdens deze keuring wordt er op 250 tot 500 punten getoetst.

21 juli 2020

Award Beste Nieuwkomer 2018

In 2018 behaalde De Magistraat als eerste woonzorglocatie in Rotterdam dit keurmerk met een score van 9,1. Deze uitslag bleef destijds niet onopgemerkt en hiermee bereikte de locatie de lokale media. In hetzelfde jaar werd De Magistraat genomineerd voor de award “Beste Nieuwkomer 2018”. Een landelijke nominatie waar de Rotterdamse locatie van Domus Magnus uiteindelijk trots derde is geworden.

De audit

Waar De Magistraat op vooruit is gegaan ten opzichte van 2018, is lastig te zeggen. VeiligVoedsel.nl heeft in totaal 800 punten waarop zij controleren. Tijdens een audit wordt er steekproefsgewijs op 250-500 punten gecontroleerd. Omdat de audit onaangekondigd is en je niet precies weet welke punten er die dag aan bod komenis extra voorbereiding niet mogelijkDit jaar werd er vooral gekeken naar bouwtechnische aspecten, registraties (van kookproccesen, transport en opslag van levensmiddelen), opslag van grondstoffen, levensmiddelen en goederen, aanwezige kennis van medewerkers met betrekking tot hygiëne, HACCP (hygiënecode) en voedselveiligheid.

Het team

Het team van De Magistraat is enorm trots dat zij zichzelf hebben overtroffen. Twee medewerkers van het keukenteam zijn intern aan het doorgroeien van gastvrouw naar zelfstandig werkende kok. Dit behaalde resultaat is voortgekomen uit een goede samenwerking en passie voor het vak. Zij zijn klaar voor de volgende keurmerkaudit.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.