Actueel

Lees hier de laatste nieuwsberichten en blogs.

Actueel

Van kastanjes tot bonbons en likeur: Judith verwent de bewoners van Villa Molenenk

Welzijnsmedewerker Judith wordt tijdens een wandeling met veel kastanjes in de tuin uitgedaagd door een bewoner voor het maken van een Frans recept: Marron glacés. Ze gaat de uitdaging aan en thuis aan de slag met "de kastanjes van Villa Molenenk." Lukt het haar om goedkeuring te krijgen van de bewoner?

Actueel

Van gastvrouw naar zelfstandig werkend kok

Twee gastvrouwen van locatie De Magistraat zijn met vlag en wimpel geslaagd voor hun koksexamen. En het resultaat ziet er prachtig uit...

Actueel

Je moeder in een woonzorglocatie in coronatijd

De coronapandemie heeft veel impact op de bewoners en medewerkers van onze locaties. Maar vanzelfsprekend ook op hun dierbaren. We spreken hierover met mevrouw A.M. Haar moeder woont in een locatie van Domus Magnus in het oosten van Nederland. “Als ze alleen thuis had gezeten, had ik dat veel ondraaglijker gevonden.”

Actueel

Fijne jaarwisseling!

Domus Magnus wenst u een fijne jaarwisseling en een gezond, gezellig en liefdevol 2021. Laten we proosten op meer voorspoed dan het afgelopen jaar. 

Actueel

Een levensgrote kerststal voor de bewoners van woonzorglocatie Slingerbosch

Dit jaar worden ook de woonzorglocaties tijdens de kerstdagen behoorlijk beperkt door de coronamaatregelen; geen koortjes of zang, geen muzikanten om de boel op te luisteren, geen kerstdiners met familie en vrienden. Binnen de mogelijkheden wilden de medewerkers van Slingerbosch tóch een feestje bouwen voor de bewoners en moest er out-of-the kerstbox gedacht worden. Een grote “levende” kerststal was het resultaat.

Actueel

Een fijn kerstdiner voor de bewoners van De Boschstede

Vrijdag 21 december zijn de bewoners van De Boschstede getrakteerd op een uitgebreid kerstdiner. Helaas anders dan gewend en gewenst, maar de bewoners hebben genoten van heerlijk eten, een feestelijke aankleding en gezelligheid onderling.

Actueel

Bericht 11: Update coronamaatregelen n.a.v. persconferentie 14 december

Het coronavirus grijpt opnieuw razendsnel om zich heen. Om de zorg toegankelijk te houden, grijpt het kabinet in om alle contacten tot een minimum te beperken. Daarom gaat Nederland vanaf dinsdag 15 december tot ten minste dinsdag 19 januari opnieuw in een lockdown. Domus Magnus heeft naar aanleiding van deze persconferentie een aantal aanpassingen gedaan in de basisregels met betrekking tot corona. De belangrijkste punten willen we middels dit bericht met u delen.

Actueel

Verhuizing hoofdkantoor Domus Magnus

Het hoofdkantoor van Domus Magnus gaat verhuizen! Vanaf 18 december vindt u ons niet meer aan de Dreef in Haarlem, maar op de Marathon 11A in Hilversum. In verband met de verhuizing zijn wij op 17 en 18 december telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons bent gewend. Per mail kunt u ons bereiken […]

Actueel

Domus Magnus wenst u een fijne pakjesavond

Waarschijnlijk anders dan normaal, en anders dan gewenst vieren we vanavond pakjesavond. Desondanks hopen we dat u een warme en gezellige avond heeft.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.