Actueel

Lees hier de laatste nieuwsberichten en blogs.

Filter op locatie

Actueel - 13 december 2022

Duurzaam eten in het restaurant van De Boschstede

Zoals we allen al weten, gaat het niet goed met Moeder Aarde. Een goede reden om te veranderen: en dat begint bij jezelf zegt de ons allemaal bekende uitspraak. Lees hier hoe team Keuken van De Boschstede, het fenomeen verduurzaming binnen De Boschstede onder de aandacht brengt.

Actueel - 7 december 2022

Maak kennis met Linda Fokke en Alexandra Bruel

Locatiemanager Linda Fokke is al 10 jaar werkzaam binnen Domus Magnus. Ruim vijf jaar geleden heeft Linda samen met Alexandra Bruel, hoofd welzijn de tweede locatie in Amsterdam, Het Hendrickszhuys opgezet. Beiden vertellen vol passie over de zorg en welzijn voor ouderen.  

Actueel - 6 december 2022

Voor de tweede keer op rij in de Top 10 van Zorgkaart Nederland

Domus Magnus staat voor de tweede keer op rij in de Zorgkaart Nederland Top 10 als één van de 10 best gewaardeerde in de categorie Verpleeghuiszorg. Dit aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst tussen 1 januari en 1 november 2022. Onze 17 locaties scoren gemiddeld een 9,1! Hartelijk dank allemaal voor het achterlaten van een review. En heel veel dank aan onze fantastische zorgmedewerkers! 

Actueel - 23 november 2022

Goedkeuring voor krachtenbundeling Domus Magnus en Valuas Zorggroep

De fusie tussen Domus Magnus en Valuas Zorggroep is definitief. De voorgenomen fusie is goedgekeurd door de NZa en de ACM. Beide particuliere organisaties zijn gespecialiseerd in wonen en zorgen voor ouderen in unieke huizen in Nederland. Ze fuseren omdat ze in de toekomst nog krachtiger kunnen opereren en ze samen kunnen doorgroeien. De nieuwe organisatie beschikt over 30 kleinschalige huizen verspreid over 8 provincies in Nederland. Bijna 1.500 medewerkers zorgen hier voor ruim 700 bewoners. 

Huis ter Weegen - 4 oktober 2022

Ouderen krijgen bij Domus Magnus in Warnsveld persoonlijke zorg en aandacht in huiselijke sfeer

Sinds 2004 bieden wij op zeventien locaties in Nederland kleinschalige, particuliere ouderenzorg aan. Twee van deze, zonder uitzondering, fraaie locaties bevinden zich in Warnsveld: Huis Welgelegen en Huis ter Weegen. Wat maakt het wonen, leven en de geboden zorg hier nou zo prettig?  Wij vroegen het aan locatiemanager Sanne Muurling.

De Lindeborg - 4 oktober 2022

Na ruim 12 jaar bij Domus Magnus, gaat Lex in maart met pensioen

Na ruim 12 jaar bij Domus Magnus, gaat Lex in maart met pensioen. Afgelopen periode is bekend geworden dat locatiemanager Lex Corbijn 1 maart 2023 met vervroegd pensioen gaat. Inmiddels is zijn opvolger gevonden in Martijn Bol, hij is sinds de opening van de Lindeborg (2020) aldaar de zorgcoördinator. 

Holland - 27 september 2022

Henk en Ria van der Wal 60 jaar getrouwd

Echtpaar van der Wal woont sinds maart 2021 in woonzorglocatie Holland in Baarn. Ze zijn al zestig jaar gelukkig getrouwd en hebben een interessant leven gehad in veel verschillende landen. Hier vertellen ze vol passie over aan Sarah, de coördinator welzijn.

Actueel - 22 september 2022

Bewoners van De Slingerbosch genieten van de tuinen vol inspiratie en innovatie

Op een mooie zonnige dag in augustus rond elf uur stond de chauffeur van Hilvertour klaar voor onze locatie De Slingerbosch om met 4 bewoners, activiteitenbegeleider Irma en twee vrijwilligers Edith en Jacqueline naar de Floriade EXPO 2022 in Almere te gaan. De Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling, die eens in de 10 jaar wordt gehouden.

Actueel - 5 augustus 2022

Interview locatiemanager van De Boschstede

Peter van de Wijdeven werkt sinds 2 jaar als locatiemanager van de Boschstede. Zijn kracht ligt in het verbinden, motiveren en in het samen doelen behalen van de bewoners, medewerkers en de organisatie. Lees hier hier interview.

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan hiernaast uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.